Ii injură pe arbitri

Ii injură pe arbitri
DEVA – Cele mai multe sancţiuni în fotbalul judeţean sunt date pentru cuvintele jignitoare adresate arbitrilor. Aşa reiese din sancţiunile acordate în ultima şedinţă a Comisiei Judeţene de Disciplină a AJF.

Mai mult de 8o la sută dintre sancţiuni sunt aplicate din acest motiv. „Nu este normal ce se întâmplă la meciuri, pentru că pe parcursul unei partide nu numai arbitrii greşesc. Şi pentru mine este un mare semn de întrebare, pentru că, faţă de alţi ani, în ligile a IV-a şi a V-a folosim arbitrii cu mai multă experienţă”, a declarat Grigore Macavei, preşedintele Comisiei Judeţene de arbitri. Oficialul AJF spune că, faţă de alţi ani, situaţia s-a mai îmbunătăţit, dar nu este suficient de bine. „Sunt antrenori şi delegaţi ai unor echipe care, în loc să aplaneze unele divergenţe, instigă la violenţă”, a mai spus el. Aceasta ar fi şi una dintre principalele cauze ale presiunilor şi injuriilor la care sunt supuşi arbitrii. Pentru acest lucru, Dorel Uibaru, de la „Olimpia” Ribiţa şi Cosmin Hamoş, de la Colegiul „Matei Corvin” au fost sancţionaţi cu câte cinci etape suspendare şi amendă. De asemenea, Marcel Bora şi Ciprian Mureşan, ambii de la „Ponorul” Vaţa au primit suspendare pentru cinci jocuri şi amendă. Şi Antonie Dumitrescu, delegatul echipei „Măgura” Pui, se numără printre cei sancţionaţi pentru că a înjurat arbitrii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase