Il declara «persona non grata»

60Comentarii
Il declara «persona non grata»
După ce săptămâna trecută, la solicitarea Jb, preşedintele executiv al UDMR Bihor comenta înfiinţarea unui nou partid maghiar de către Tokes Laszlo, CNMT Bihor a trimis un drept la replică.

„Profitând şi de această dată de problemele familiare ale domnului Tokes Laszla, Szaba Odon îşi dezvăluie din nou caracterul său străin de decenţă şi onoare. Dorim să-i atragem atenţia, că nu CNMT-ul, sau Tőkés László este etichetat de discursul politic din Bucureşti drept «târfă», dimpotrivă, UDMR-ul este numit «prostituata» până ce şi de către foştii parteneri de guvernare, pentru că a acceptat orice în ultimii ani, numai pentru a rămâne la guvernare”.

CNMT impută UDMR faptul că „au azvârlit pe capul cetăţenilor României o datorie uriaşă, a cărei povară va afecta şi pe strănepoţii noştrii, punând sub semnul întrebării până şi viitoarea pensie a «voinicului» Szabó Ödön. Drept urmare, noi am fi foarte tăcuţi în locul lui Szabó Ödön. Să-i fie ruşine lui Szabó Ödon pentru recenta sa neobrăzare, pentru noi rămâne pe mai departe, încă şi mai mult «persona non grata». «La aşa om, aşa caracter..»”.

Szabo Odon, la rândul său, continuă seria ironiilor la adresa lui Tokes Lazlo, după ce CNMT a sărit în apărarea acestuia. „Consider că ar fi fost bărbătesc ca domunul Tokes să dea dânsul un răspuns, dacă dorea. Fiindcă eu nu am avut o polemică cu CNMT, nici măcar nu i-am menţionat. Acest tip de reacţie, îmi aduce aminte de perioada de dinainte de ‘89, când dictatorul de atunci era « apărat » în România de către forţele odioase ale democraţiei capitaliste, de către organizaţiile muncitoreşti, de cele de tineret şi de cine se mai găsea. Aştept ca domnul Tokes să fie apărat de şoimii patriei, de UTC şi de cine-o mai fi lângă domnul Tokes”, a declarat preşedintele executiv al UDMR Bihor.

Odon Szabo:„Tokes are o nouă iubită”

V.B.60Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor