Ilex Gold poate evalua și certifica diamante în conformitate cu protocolul HRD Antwerp

Ilex Gold poate evalua și certifica diamante în conformitate cu protocolul HRD Antwerp
Prezenți în România de peste două decenii, specialiștii Ilex Gold investesc continuu atât în perfecționarea portofoliului de produse, cât și în îmbunătățirea serviciilor oferite publicului pasionat de lumea bijuteriilor.

Drept dovadă, printre cele mai importante realizări recente se numără absolvirea cursurilor HRD Antwerp (Belgia), cea mai prestigioasă instituție de evaluare a diamantelor din Europa. Acest demers conferă Ilex Gold posibilitatea de a certifica diamante și de a elibera rapoarte cu privire la caracteristicile acestor fascinante pietre prețioase.

De ce este atât de important să ne cunoaștem diamantele?

Nu există două diamante identice. Fiecare este unic prin trăsăturile sale. Astfel, un sistem universal de identificare a acestor pietre prețioase a devenit indispensabil. Calitatea și valoarea diamantelor poate fi stabilită în funcție de cei 4C: caratajul, culoarea, claritatea și cut-ul (tăietura). Prin cunoștințele dobândite în cadrul HRD Antwerp, echipa Ilex Gold capătă posibilitatea de a realiza expertizarea diamantelor și de a emite certificate de expertiză gemologică, indiferent dacă solicitantul a achiziționat diamantul de la magazinele din Oradea sau de la un alt comerciant.

Sunt foarte puțini cei care cunosc cu adevărat piața exclusivistă a diamantelor, însă persoanele realmente pasionate de acest domeniu știu că existența certificatului este esențială. „Chiar și pentru cei care sunt pur și simplu fascinați de frumusețea diamantelor, un asemenea certificat de autenticitate este obligatoriu. Dorim să le oferim clienților noștri posibilitatea de a-și cunoaște în detaliu diamantele, iar prin acest lucru vrem să le transmitem în primul rând prețuirea noastră. Fiecare posesor de diamante are dreptul de a-și cunoaște achiziția în detaliu, indiferent dacă are sau nu cunoștințe specializate. O descriere profesională a unei pietre prețioase poate fi realizată exclusiv de experți în gemologie.”, au declarat reprezentanții brandului.

HRD Antwerp este o „școală a diamantelor” cu peste 570 de ani de experiență în domeniu. Totodată, este liderul pieței europene de gradare a diamantelor, iar oricine deține prestigioasele diplome eliberate de această instituție poate ulterior evalua și certifica pietre prețioase la cel mai înalt nivel. Integritatea proceselor predate în cadrul HRD Antwerp este absolută. Laboratorul lor de diamante se bazează pe coduri operaționale nefalsificabile și tehnologii extrem de avansate. Departamentul intern de cercetare se asigură în permanență ca toate procedurile să fie aliniate la standardele mondiale din industrie. Rezultatul este 100% obiectiv și strict confidențial, astfel că proprietarul și evaluatorul vor fi singurele persoane care vor avea acces la raportul final. Acesta din urmă cuprinde o analiză a trăsăturilor diamantului, conținând informații cu privire la dimensiune, claritate, culoare, finisaj, simetrie și alte caracteristici. Toate acestea se stabilesc în urma unei examinări profesionale, executată de un specialist, cu ajutorul unor instrumente specifice.

Orădenii și diamantele

Fiind un pionier în lumea bijuteriei românești, Ilex Gold a investit constant în satisfacerea tuturor exigențelor publicului și creșterea apetitului pentru acest domeniu fermecător, fapte care au contribuit semnificativ la menținerea unei poziții de top pe piață. Brandul se adresează unui segment larg de clienți, acoperind inclusiv gamele premium și high-end, prin bijuteriile cu pietre prețioase a căror valoare poate depăși câteva mii de euro. Bineînțeles, există însă nenumărate variante pentru persoanele care își doresc să dețină inele de logodnă, verighete, brățări, cercei sau lanțuri cu diamante, având la dispoziție un buget mai mic, care poate începe de la câteva sute de euro. Este important de reținut că o astfel de piesă reprezintă o investiție pe viață, un obiect care poate fi transmis până și viitoarelor generații. Prin eforturile susținute de a aduce bijuteriile mai aproape de

orădeni, echipa Ilex Gold își demonstrează constant respectul pentru clienții săi, dar și pentru pietrele prețioase pe care le comercializează și care merită întreaga noastră atenție.

Mai multe detalii pe https://www.ilexgold.com/ro/blog.html și https://www.facebook.com/ilexgold/

Advertorial! Hb: 255480Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !