Ilie Bolojan, compatibil cu Forul Organizaţiilor Patronale Bihor

3Comentarii
Ilie Bolojan, compatibil cu Forul Organizaţiilor Patronale Bihor
Compatibilitate în idei şi principii la prima întâlnire de lucru dintre FOP Bihor şi primarul Oradiei, Ilie Bolojan.

În ciclul întâlnirilor organizate de Forul Organizaţiilor Patronale Bihor (FOP) cu scopul de a face primele contacte în calitate de iniţiativa asociativă a organizaţiilor patronale din judeţ, FOP a avut prima întâlnire de lucru cu Ilie Bolojan, primarul Oradiei.

Cu acest prilej, cei nouă reprezentanţi ai organizaţiilor patronale bihorene au prezentat puncte de vedere care să contribuie la dezvoltarea oraşului şi la îmbunătăţirea relaţiei dintre mediul de afaceri judeţean şi Primăria Oradea.

Temele abordate au fost diverse, de la aspecte legate de îmbunătăţirea fluxului rutier în oraş, de înfrumuseţarea clădirilor, a aspectului exterior al clădirilor, până la probleme privind taxele locale, modalitatea de lucru în parcurile industriale, accesul la viitoarea autostradă.

Îmbucurător este faptul că primarul Oradiei s-a arătat extrem de deschis la propunerile mediului de afaceri şi, chiar mai mult, a insistat că ori de câte ori apare o problemă la buna funcţionare a unei companii, să fie sesizat imediat, promiţând că va lua toate măsurile pentru rezolvarea respectivului aspect sesizat. Întâlnirea a fost apreciată ca fiind utilă în primul rând pentru faptul că s-a constatat o unitate între organizaţiile patronale ale judeţului Bihor, pe de o parte, şi o coagulare a intereselor mediului de afaceri pentru bunăstarea judeţului, pe de altă parte.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor