Imigrări Bihor a expulzat din ţară un chinez

De Otilia Șandor
Imigrări Bihor a expulzat din ţară un chinez
Un chinez care stătea ilegal în ţară a fost prins într-o razie a poliţiştilor de la Imigrări Bihor.


Poliţiştii de la Serviciul pentru Imigrări Bihor prins luni, 3 septembrie, un chinez căruia îi expirase viza de şedere la noi. Străinul a fost obligat, prin decizie de returnare, să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Bihor au transmis că omul a fost găsit în timpul unei razii pentru depistarea şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Chinezul, în vârstă de 35 de ani, a intrat legal în România în baza unei vize de scurtă ședere în scop de afaceri, însă la expirarea valabilităţii acesteia nu a părăsit teritoriul ţării noastre, au transmis poliţiştii de la Imigrări. Prin urmare, ei au emis pe numele străinului o decizie de returnare de pe teritoriului României, prin care este obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile.

Serviciul pentru Imigrări al judeţului Bihor informează că foloseşte toate resursele proprii de care dispune şi cooperează cu toate instituţiile cu atribuți în domeniu, ca să se respecte legea şi să fie linişte publică în rândul comunităţii noastre: „Facem apel către toți cetățenii străini de pe raza județului și contăm pe respectul dumneavoastră față de legislația în domeniu, invitându-vă să ne contactați pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale la sediul Serviciului pentru Imigrări Bihor din str. Dunărea, nr. 2, Oradea, la numărul de telefon : 0259-403345, e-mail bh.igi@mai.gov.ro, sau vizitând site-ul public la adresa: www.portaligi.mai.gov.ro”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !