IMM-urile au nevoie de sprijin

IMM-urile au nevoie de sprijin
Luni, 24 octombrie, în cadrul unei conferinte nationale, a avut loc la Bucuresti lansarea proiectului Phare „Servicii de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor”. La invitatia Ministrului Integrarii Europene, Anca Boagiu, a participat si Ioan Mintas, prim vicepresedinte al Consiliului National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii (CNIPMM).

„Obiectivele proiectului sunt întarirea capacitatii institutionale a furnizorilor de servicii de consultanta, stimularea cererii pentru serviciile de consultanta în afaceri si serviciile de sprijin ale întreprinderilor”, ne-a comnicat Ioan Mintas.


La conferinta au participat invitati din Marea Britanie, Spania si Polonia, care au împartasit din experienta acumulata în implementarea unor astfel de programe. De asemenea, au mai fost prezenti reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale, cât si ai unor organizatii private interesate de mediul de afaceri al IMM-urilor.


Ioan Mintas a prezentat pozitia CNIPMM asupra acestui subiect, în contextul în care, data fiind apropierea aderarii tarii noastre la UE, nevoia IMM-urilor de formare si sprijin este din ce în ce mai simtita.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase