IMM-urile se pregãtesc pentru 2007

1Comentariu
IMM-urile se pregãtesc pentru 2007
ORADEA - Cele 50 de mape de prezentare pregãtite de Consiliul Local al IMM – urilor din Oradea (CLIMMO), pentru participanţii la conferinţa „Modalitãţi de promovare, autofinanţare şi finanţare a IMM-urilor”, s-au dovedit a fi insuficiente pentru numãrul mare de întreprinzãtori.

„Aceasta este prima dintr-o serie de întâlniri pe care le vom organiza pentru sprijinirea IMM-urilor, pentru a le uşura accesul la fondurile structurale”, a spus Ioan Mintaş, prim vicepreşedinte al CNIPMMR şi preşedinte al CLIMMO. Acesta a vorbit despte cursul de manager de proiecte pe care l-au urmat 20 de membri ai CLIMMO, curs va fi reluat în perioada urmãtoare. „Din 2007, cei care vor fi manageri de proiecte vor avea nevoie de diplome recunoscute, aşa cum se acordã în urma frecventãrii acestui curs”, a subliniat Ioan Mintaş. 

Afaceri IMM

Marilena Truşcã, de la CNIPMMR, a prezentat succint portalul www.immromania.ro, un portal de soluţii pentru IMM, care asigurã contactul şi conlucrarea dintre furnizorii de servicii dedicate IMM, întreprinderi şi organizaţiile axate pe IMM. Publicaţia lunarã „Afaceri IMM”, a fost prezentatã de Ramona Silaghi, din cadrul CLIMMO. „Revista apare lunar şi are un tiraj de 12.000 de exemplare.

În paginile acestuia, întreprinzãtorii gãsesc informaţii utile, astfel încât revista asigurã drumul cel mai scurt spre atingerea profitabilitãţii”, a spus Ramona Silaghi. Ovidiu Bunta, director adjunct la Expo Varadinum , le-a vorbit întreprinzãtorilor despre promovarea IMM-urilor, prin târguri şi expoziţii.

Despre fondurile structurale, reprezentanţii mediului de afaceri au primit informaţii de la Livia Banu, director al Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalierã (BRECO).

Claudia Curta

Taguri:


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor