Implementarea proiectelor – curs unic pe piața bihoreană (P)

Implementarea proiectelor – curs unic pe piața bihoreană (P)

SPES INVEST vă pune la dispoziție o experiență semnificativă rezultată în urma depunerii şi implementării de către specialiștii săi a unui număr mare de proiecte cu finanţare din fonduri europene, proiecte realizate atât în perioada Fondurilor de Preaderare, cât şi a Fondurilor Post Aderare.

Proiectele implementate sunt din domenii diverse, de la infrastructură mare (alimentare cu apă, canalizare, drumuri, etc.) la centre de afaceri, cercetare, proiecte în domeniul social, în domeniul afacerilor și altele, toate realizate cu succes și profesionalism pe parcursul a 7 ani de activitate în oferirea de consultanţă în management.

În acest context participanții la curs vor avea ocazia de a afla informații direct de la specialiștii practicieni, care îți desfășoară activitatea în cadrul firmei de consultanță, deschiși în a împărtăși printr-un curs interactiv, bogat în aplicații practice, din experiența pe care o dețin.

Înscrierea la curs se poate realiza în limita locurilor disponibile, pentru următoarele sesiuni: 03 – 10 februarie 2014 și 10 – 17 martie 2014.

Participanţii la curs obţin dublă certificare: recunoscută de Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi din partea furnizorului de formare.

Taxa de participare:

  • 1.190 lei/persoană;

  • pentru grupuri mai mari de 5 persoane: 990 lei/persoană;

  • pentru grupuri mai mari de 10 persoane: 790 lei/ persoană.

Persoanele care se înscriu și participă și la cursul de Manager proiect din perioada 20 – 27 ianuarie 2014 vor plăți pentru ambele cursuri doar 1600 lei.

Ponderea activităților este 95 % aplicații practice și 5 % teorie. Din metodele folosite menționăm: cursanții vor primi o cerere de finanțare și cu sprijinul practicienilor vor implementa acel proiect, discuțiile dirijate, studii de caz, joc de rol, chestionare și materiale video.

După finalizarea cursurilor, participanții pot beneficia de 10 ore de asistență din partea unui practician în implementarea unui proiect finanțat din fonduri europene.

Rezervarea locurilor se poate face online sau prin telefon, prin completarea şi transmiterea formularului de înscriere, informaţii suplimentare se pot obţine accesând www.cursuri-invest.ro, sau telefon: 0756.588.910 (orange), 0727.137.637 (vodafone), e-mail: spesinvest@gmail.com, persoană de contact: Codruţa Meşter sau Radu Chinde.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !