Importanța spațiului verde de pe lângă casele noastre – cu Master Garden!

Reactualizat la:
Importanța spațiului verde de pe lângă casele noastre – cu Master Garden!
În ultimele doua secole, intervenția omului în natură arată o evoluție a înțelegerii și a respectului față de natură, deși de multe ori încă suntem mai preocupați să construim case, blocuri și omitem unul dintre cele mai importante aspecte, și anume spațiile verzi.

Scopul spațiilor verzi este de a armoniza peisajele artificiale cu cele naturale, prin interpunerea vegetației.

Studii facute în diferite parți ale lumii demonstrează că una dintre căile importante, atât pentru protejarea mediului, cât și pentru crearea unui cadru ambiental sanătos și plăcut oameniilor care locuiesc în zonele urbane, este dezvoltarea spațiilor verzi.

Importanța spațiului verde are trei funcții:

1. Funcția sanitară. Influențează pozitiv starea organismului și ajută la reducerea valorilor de temperatură in zilele călduroase de vară, micșorează viteza aerului și ii îmbunătățește compoziția, produce oxigen și consumă dioxid de carbon, duce la menținerea vieții in stare optimă.

2. Funcția recreativa. Influențează pozitiv starea de sănătate fizică și psihică a oamenilor, contribuie la indeplinirea nevoilor cognitive, estetice, de relaxare, de recreere ale oamenilor, contribuie la diminuarea stresului vieții urbane.

3. Funcția decorativă. Spatiile verzi imprimă mediului o deosebită valoare decorativă. Dă impresia unui lucru bine organizat și aerisit. Fac locuințele mult mai fumoase.

Spațiile verzi nu inseamnă doar gazon, ci și plante ornamentale (AICI aveți un articol despre importanța plantelor ornamentale), materiale de grădinărit sau tot felul de flori.

Acum ca a venit primăvara, e timpul să vă reamenajați locuința sau daca nu aveți spații verzi, să vă gândiți la ele. Cu toții ne dorim ca aceste spații verzi să arate ca o oază frumoasă, iar acest lucru nu se poate realiza decât cu persoane cu experiență în acest domeniu.

Dacă va gandiți să vă înfrumusetați și voi gradina sau spațiile din jurul casei, puteți să apelați cu încredere la cei de la Master Garden, care au ani de experiență în domeniu, calitate garantată și prețuri fără concurență. La ei gasiți o gamă foarte largă de plante ornamentale: arbori, arbuști, flori anuale și perene, gazon, precum și o largă gamă de materiale de grădinărit: ghivece, diverse tipuri pământ, scoarță, piatra ornamentală și multe altele.

Mai multe informații și poze găsiți în galeria foto și la ei pe site: www.mastergarden.ro/ și https://www.facebook.com/Master-Garden-848235288535640/ sau direct la locația din Calea Borșului 16A, în incinta Rompetrol Master.

Tel: 0722/421-252

Advertorial! Hb: 21860Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !