Impreuna pentru o Federatiei Patronala puternica

5Comentarii
Impreuna pentru o Federatiei Patronala puternica
Ioan Lucian a devenit preşedinte UNPR iar Octavian Bara preşedintele Federaţiei Patronilor.

Având în vedere că Ioan Lucian a fost avansat ca preşedinte executiv al Uniunii Naţionale a Patronatelor din România (UNPR), Federaţia Patronilor Bihor s-a reorganizat alegându-l ca preşedinte pe Octavian Bara.

„Pentru mine această alegere înseamnă o nouă provocare, de data aceasta la nivel naţional a implementării modelului Federaţiei Patronilor Bihor. Sunt câteva obiective pe care orice organizaţie patronala judeţeană trebuie să le atingă pentru a fi atractivă pentru oamenii de faceri din judeţul respectiv”, spune Ioan Lucian proaspătul preşedinte executiv al UNPR.

Reorganizare

Reorganizarea Federaţiei Patronilor Bihor de la sfârşitul lunii februarie este un pas important înainte prin implicarea unor importanţi oameni de afaceri din Bihor – Octavian Bara, Marcel Bărbuţ, Szekely Lajos, Ioan Lezeu, Sorina Bradea, Rodica Tulvan. „Prin angajamentele lor, luate în faţa Adunării Generale aceşti importanţi oameni de afaceri vor reuşi să contribuie la relansarea organizaţiei noastre.

Situată într-o zonă investiţională ce depăşeşte două milioane de euro, Federaţia PatronilorBihor a devenit foarte atractivă pe de o parte, iar pe de altă parte este ţinta unor atacuri prin care se doreşte nerealizarea proiectelor în care este implicată organizaţia. Cu eforturi comune toţi cei care suntem implicaţi în viaţa Federaţiei putem duce la bun sfârşit importantele proiecte care vor consolida poziţia de lider în mişcarea patronală a Federaţiei.”, este de părere Ioan Lucian.

Federaţia se poate mândri cu un sediu modern în Cetatea Oradea în care se investşte aproximativ un milion de euro, un trust de presă bilingv în care se investeşte aproximativ 320.000 de euro, un Centru de Afaceri aflat în construcţie în care până în momentul de faţă s-au investit 1,8 milioane de euro.

S.Al.

Taguri: , ,


5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor