În Bihor, 23 de posturi de directori de școli și 18 de adjuncți rămase vacante

De Alenxadru Guiaș
1Comentariu
În Bihor, 23 de posturi de directori de școli și 18 de adjuncți rămase vacante
Posturile rămase vacante vor fi ocupate pe baza unui interviu.

Cadrele didactice interesate sunt invitate să-și depună până în data de 17 august, la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Bihor, opțiunea în scris cu precizarea unității și a funcției de care sunt interesate.

În 21 și 22 august, profesorii vor susține un interviu în fața unei comisii formate din trei membri ai Consiliului de Administrație al ISJ. Interviul va dura 20 de minute, iar punctajul maxim va fi de 30 de puncte. Punctajul necesar pentru promovare este 21 de puncte.

Cei intervievați trebuie să prezinte planul operațional pentru anul școlar 2017 – 2018 al unității de învățământ pentru care și-au exprimat opțiunea. Participanților le vor fi testate cunoștințele privind legislația școlară referitoare la specificul și nivelul unității de învățământ pentru care au optat.

În Bihor sunt vacante 23 de posturi de directori și 18 de directori adjuncți, pentru 39 de unități din sistemul de învățământ preuniversitar. Din cele 39 de instituții de învățământ, 10 sunt din Oradea și 29 din județ. Pentru cele 10 școli și licee din Oradea sunt vacante 1 post de director și 10 de directori adjuncți, iar pentru cele 29 de unități de învățământ din județ sunt libere 22 de posturi de directori și 8 de adjuncți.

În data de 18 august, ISJ va afișa la avizier și pe site-ul propriu programarea pe zile și ore la fiecare comisie a cadrelor didactice care s-au înscris pentru o funcție de director sau director adjunct.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor