In campanie pentru românii din străinătate

Reactualizat la:
3Comentarii
In campanie pentru românii din străinătate
Traian Băsescu îşi face campanie pentru referendum, nu doar în ţară, ci şi peste hotare. La mitingurile organizate ieri în Spania, preşedintele suspendat i-a invitat pe români la urne pe 19 mai pentru a vota NU la referendum.

La Madrid l-au aşteptat aproximativ 3000 de oameni. Unii dintre ei au declarat pentru jurnalişti că vor veni în ţară să voteze contra suspendării lui Traian Băsescu. “Vă asigur că am să vă îndeplinesc dorinţa de a fi în continuare preşedintele românilor”, le-a spus Traian Băsescu românilor adunaţi în Piaţa Vasques de Meia, pentru a-l susţine.

“Pe 19 mai puteţi să vă luaţi România înapoi din mâinile oligarhilor tranziţiei”, a mai spus Traian Băsescu. Nimic nu poate fi mai dur decât dorul de casă. Ştiu că vreţi să reveniţi acasă pentru că acolo vă este sufletul. Am cunoscut acest sentiment timp de 12 ani şi vă pot spune că oricât de frumoase au fost ţările lumii, n-am găsit o ţară mai frumoasă ca a noastră, a declarat preşedintele suspendat.

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, le-a promis românilor că va organiza referendum pentru votul uninominal, pentru ca parlamentarii să fie conduşi de poporul român şi nu de un “biet şef de partid”.

La Castellon, numărul românilor au fost de peste 3 ori mai mare.

“Trebuie să avem forţa ca pe 19 mai să spunem ce fel de Românie vrem, a lui Iliescu, a lui Patriciu sau a românilor”, i-a îndemnat Traian Băsescu, pe românii din Piaţa Auditorum.

Traian Băsescu a fost însoţit în Spania de foştii miniştri democraţi Anca Boagiu şi Monica Macovei.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor