În memoria unui profesor și îndrumător deopotrivă

În memoria unui profesor și îndrumător deopotrivă
Profesorul Corneliu Vărșendan a pregătit elevii Colegiului Național „Octavian Goga” din Marghita timp de 36 de ani, începând cu toamna lui ’77.

Cu siguranță elevii îl știau ca fiind un profesor inteligent, exigent și corect, care a ocupat și funcția de director al colegiului pentru 12 ani.

În memoria unui profesor care a îndrumat în lunga sa carieră mii de elevi şi le-a arătat drumul spre împlinire personală prin intermediul matematicii, Colegiul Național „Octavian Goga” Marghita, în parteneriat cu Liceul Agricol “Horea” și cu Liceul Teoretic” Horvath Janos”, a organizat pentru a doua oară concursul de matematică „Corneliu Vărșendan”. Sâmbătă, 15 noiembrie, 216 elevi din clasele III-XII, au ocupat timp de 3 ore sălile de clasă ale colegiului, rezolvând cu atenție subiectele de concurs. Totul s-a desfășurat cu sprijinul si implicarea directa a domnului Marcel Emil Sas Adascalitii, directorul Colegiului National “Octavian Goga”. Activitatea desfășurata a fost reusita și datorită organizatorilor, profesori de matematică cu experiență: Ursan Rodica, Voicu Tatiana, Timar Alina, Porțan Monica, Turc Florentina. La sfârșitul zilei a avut loc festivitatea de premiere, unde doamna director adjunct Cozma Elisabeta a prezentat elevilor, parintilor și invitaților Zoltán Pocsaly, primarul orașului si doamna prof. Nagy Gabriella director al Liceului Teoretic” Horvath Janos”, viața și cariera profesorului Corneliu Vărșendan. Iar apoi, cei mai buni elevi, care au ocupat podiumul la fiecare nivel de clasă, au fost premiați și s-au ales cu o recompensă pentru strădania lor. Acest lucru a fost posibil datorită implicării partenerilor: Consiliul Local Marghita, Smart Distribution, S.C. ORILD COM S.R.L, S.C. STILO EVORA S.R.L și Autograf Marghita.

Astfel, colegiul a reușit ceea ce și-a propus, să onoreze memoria stimatului profesor Corneliu Vărșendan.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !