In premiera: Scoala Altfel

In premiera: Scoala Altfel
Clopoţelul “Şcolii Altfel” va suna, pentru prima dată, în 2 aprilie 2012.

Va suna pentru un altfel de orar, pentru activităţi care exced curriculumul naţional şi care,se intenţionează să aducă plus-valoare întregii comunităţi şcolare: competenţe, coeziune, spirit de echipă şi, nu în ultimul rând, un zâmbet elevilor şi dascălilor implicaţi.Conform Ordinului Ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului pentru anul 2012, acest program se va desfăşura în perioada 02-06 aprilie. Programul ”Școala altfel” debutează din anul şcolar 2011 – 2012 şi constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, în săptămâna 2-6 aprilie 2012, a unui orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal. Simultan se organizează fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare.

Programul își propune implicarea, deopotrivă, a elevilor și a dascălilor, în activități nonformale, interesante, care să le valorizeze talentele, preocupările extra-şcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante.La Şcoala Dacia, de exemplu, luni debutează olimpiada naţională de religie ortodoxă, la care participă peste 260 de elevi din întreaga ţară. În aceeaşi zi, elevii şcolii vor merge la Teatru. Marţi, o parte dintre elevii şcolii Dacia participă la faza naţională a concursului Micul matematician. În zilele următoare sunt prevăzute vizite la un laborator de cofetărie-patiserie, în Cetate, dar şi la Salina Turda.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !