In sprijinul celor ce vor in Anglia

De Simona Albinaru
Dorel Draghici
Dorel Draghici
Bihorenii se pot adresa biroului helpdesk ce funcţionează în cadrul AJOFM.

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor, face parte din grupul ţintă al proiectului „SAFE – Servicii de abordare flexibilă a mobilităţii la nivel european” de curând finalizat. În cadrul acestui proiect fost creat helpdesk-ul destinat lucrătorilor români care sunt în căutarea unui loc de muncă în Marea Britanie. Cu sprijinul Jobcentre Plus, personalul AJOFM Bihor a beneficiat de instruire în domeniile specifice mobilităţii forţei de muncă şi oferă servicii de informare, consiliere şi mediere privind mobilitatea forţei de muncă şi securitate socială cetăţenilor români care muncesc sau doresc să găsească un loc de muncă în Marea Britanie. Helpdesk-ul beneficiaza de toate dotările tehnice necesare furnizării unor servicii mai vizibile şi mai accesibile, aproape de beneficiari, pentru depăşirea problemelor generate de procesul de integrare a pieţei muncii naţionale într-o piaţă unică europeană a muncii şi de dobândirea dreptului la libera circulaţie a cetăţenilor români.

 Mobilitate

„Prin intermediul acestui instrument specializat, AJOFM Bihor urmăreşte să-şi îmbunătăţească calitatea şi timpul de răspuns în furnizarea serviciilor de informare, consiliere şi mediere destinate persoanelor aflate în cautarea unui loc de muncă care doresc să apeleze sau au apelat la mobilitate”, a precizat Dorel Drăghici, directorul AJOFM Bihor. Conform acestuia obiectivul prioritar al AJOFM Bihor este oferirea unei consilieri specializate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în străinatate, prin răspunsuri „taylor-made” la probleme lor individuale, oferite în timp real.

Astfel, cetăţenii români aflaţi în căutarea unui loc de muncă în Marea Britanie se pot adresa biroului helpdesk ce funcţionează în cadrul AJOFM Bihor, apelând numarul de telefon 0259/433346 sau trimiţând un mesaj la adresa de email office@muncainue.ro. Pentru o informare cât mai corectă, lucrătorii români pot vizita helpdesk-ul dedicat Marii Britanii la sediul AJOFM Bihor din str. Transilvaniei nr. 2, Oradea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !