În sprijinul femeilor în criză de sarcină

De Crina Dobocan
1Comentariu
Centrul a fost deschis sâmbătă
Centrul a fost deschis sâmbătă - © Foto: Crina Dobocan
Femeile care se confruntă cu o sarcină neplanificată sau nedorită au, de sâmbăta trecută, un sprijin – Asociația Precious Little Feet – Viață și Speranță.


Asociația este o entitate creștină non-profit care vine în sprijinul femeilor care se confruntă cu o sarcina neplanificată sau nedorită. În cadrul ONG-ului va funcționa un Centru de Consiliere pentru femei, situat pe strada Sucevei, Str. 23 A, în cadrul căruia se vor face teste de sarcină, consiliere în criză de sarcină, consiliere post-avort, consiliere general, curs prenatal, curs postnatal și seminarii educaționale.

,,Este uimitor numărul de avorturi care se fac în țara noastră, mai ales în rândul generației tinere. Tocmai de aceea noi dorim să venim în sprijinul femeilor aflate în criză de sarcină. Toate serviciile sunt gratuite și confidențiale, indiferent de starea civilă, socială ori financiară a femeii”, a arătat Miorika Cristea, președintele Asociației ,,Precious Little Feet”.

Deviza Centrului este ,,Informează-te corect înainte de a decide”. La deschiderea Centrului au luat parte femei, credincioși, predicatori, medici, dar și deputatul Florica Cherecheș. Cea din urmă a salutat înființarea unui Centru care promovează viața și cultura vieții.

,,E important ca fiecare femeie care ia în considerare opțiunea avortului să fie informată și să ia o decizie în deplină cunștință de cauză. E important să înțeleagă ce este avortul și care sunt consecințele lui posibile, să știe că există alternative, și mai ales, să nu recurgă la avort ca o formă de răzbunare sau mai rău, în urma presiunilor la care este adesea supusă de partener sau de familie.

România parcurge o criză demografică nemaiîntânită, astfel încât fiecare viață este extrem de importantă. Femeile ar aduce pe lume mai mulți copii și multe nu ar recurge la avort dacă ar fi sprijinite de familie, de societate. E important să facem toți scut în jurul lor, a celor care au probleme, să apărăm femeia, familia, viața!”, a spus Florica Cherecheș.

Informații suplimentare despre serviciile Centrului se pot găsi la adresa web: www.preciouslittlefeet.org ori la numerele de telefon: 0771.314.332 și 0771.314.351.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor