In sprijinul studentilor

1Comentariu
In sprijinul studentilor
Pentru a veni în sprijinul studenţilor, proveniţi din alte localităţi, care îşi urmează studiile universitare în Oradea, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor a delegat un funcţionar din cadrul Biroului de Evidenţă a Persoanelor care, împreună cu lucrători din cadrul postului de poliţie – Universitate, gestionează problemele privind preluarea cererii şi a actelor necesare aplicării vizei de reşedinţă, pentru studenţii cazaţi în căminele Universităţilor situate pe raza municipiului Oradea.

În regulamentul privind administrarea şi întreţinerea caminelor este prevăzut că accesul persoanelor cazate în căminele studentesti se realizează pe baza legitimaţiei de cămin, vizată la zi, precum şi a actului de identitate, pe care a fost înscrisă menţiunea privind stabilirea reşedinţei. În acest sens, studenţii au obligaţii de a obţine viza de reşedinţă în termenul cel mai scurt posibil, de regulă într-o lună de la cazare.

Începând cu data de 14 octombrie 2010 şi până în prezent, au fost puşi în  legalitate, din punct de vedere al stabilirii reşedinţei, 782 studenţi din Campusul Universităţii din Oradea, dar şi din căminele Universităţii Oradea situate la Grupul Şcolar Mihai Viteazul din Oradea.

„Activitatea de preluare a cererii şi a actelor necesare aplicării vizei de reşedinţă, pentru studenţii cazaţi în căminele Universităţilor situate pe raza municipiului Oradea va continua şi în cursul săptămânilor următoare, până la soluţionarea tuturor solicitărilor venite din partea studenţilor” a precizat şeful SPCLEP, Cristian Popescu.

C.C.

Taguri: , , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor