Inca noua zile pentru buletine gratis

1Comentariu
Inca noua zile pentru buletine gratis
Primăria „a pierdut” 805 de amenzi cuprinse între 40 şi 80 de lei, în Luna Identităţii.

2.620 de persoane au intrat în legalitate în ceea ce priveşte actele de identitate, peste 800 dintre aceste au primit si scutire de la plata amenzilor pentru pierderea sau expirarea acestora. Începută din 1 martie, oferta din Luna Identităţii expiră pe 31 martie.

„Biroul de Evidenţă a Persoanelor a pus în legalitate un orădean al cărui act de identitate era expirat din anul 1994. Acesta face parte din cei 805 cetăţeni care, din diferite motive trebuiau sancţionaţi. Un număr însemnat de persoane, care s-au prezentat la ghişee, aveau actele de identitate expirate din 2002, 2003, 2004 şi mai recent”, spune un comunicat al Municipalităţii. Conform acestuia, „mai sunt nouă zile în care cetăţenii pot profita de programul de lucru prelungit al Biroului de Evidenţă a Persoanelor, astfel: luni, marţi miercuri şi joi – de la 8.00 la 16.00, vineri de la 8.00 la 18.00 şi sâmbătă – de la 8.00 la 13.00”. De acestea ar putea beneficia cele 11.251 persoane din Oradea şi comunele arondate la municipiu, care, la începutul lunii martie, figurau în baza de date ca „restanţieri”. Cauzele principale ale „ilegalităţii” acestora sunt fie că au împlinit 14 ani şi nu au solicitat acte de identitate, fie că au actele expirate sau că nu deţin temporar acte de identitate (ex. pierdute ori furate).

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor