Inca o „oglinda” politieneasca

Inca o „oglinda” politieneasca
O nouă acţiune „în oglindă” a fost desfăşurată de poliţiştii bihoreni şi omologii lor din judeţul Hajdu Bihar.

În intervalul 9 – 14 iunie, pe raza judeţelor Bihor şi Hajdu Bihar din Ungaria a fost desfăşurată o amplă acţiune simultană care a vizat siguranţa tuturor participanţilor la traficul rutier.Acţiunea în oglindă a fost organizată de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor împreună cu Căpitănia de poliţie Hajdu Bihar Ungaria şi se încadrează în seria de acţiuni comune organizate în perioada 2009 – 2011, de poliţiile celor două judeţe învecinate.

În toată această perioadă, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor a organizat patrule mixte, care au acţionat în principal, în vecinătatea punctelor de trecere a frontierei româno – maghiare, în Municipiul Oradea şi pe drumurile naţionale care tranzitează Judeţul Bihor, în condiţiile în care valorile de trafic prin punctele de trecere a frontierei cresc.

Sancţiuni multe

În acţiune au fost implicaţi activ aproximativ 100 de poliţişti rutieri şi de ordine publică bihoreni, iar omologii poliţiştilor bihoreni din Ungaria (cu aceleaşi atribuţiuni de serviciu) au acţionat concomitent, de cealaltă parte a graniţei.

În cadrul acţiunilor au fost aplicate 635 de sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare de 119.719 lei. Din totalul sancţiunilor aplicate pe şoselele bihorene în cadrul acţiunii în oglindă, 483 au fost aplicate unor cetăţeni români şi 152 unor cetăţeni străini, iar 503 au fost pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Totodată, au fost reţinute 15 permise de conducere, din care 11 pentru exces de viteză şi patru ca urmare a săvârşirii unor infracţiuni şi au fost constatate nouă infracţiuni. În urma neregulilor constatate, reprezentanţii A.R.R. au aplicat trei sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare totală de 7.000 lei. Alături de poliţişti au fost implicaţi activ şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bihor şi reprezentanţi ai S.D.N. Oradea şi ai A.R.R. Bihor.

V.T.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !