Încă o şansă pentru tinerii fermieri

Încă o şansă pentru tinerii fermieri
Asociaţia Grup de Acţiune Locală Euro-Crişana (GAL) lansarea în perioada 16 Martie 2015 – 26 Martie 2015 a celei de a șasea sesiune de cereri de proiecte pentru Măsura 112 din PNDR „Instalarea tinerilor fermieri”.


Beneficiarii eligibili sunt fermierii în vârstă de până la 40 de ani neîmpliniţi la data depunerii cererii de finanţare, persoane fizice sau juridice care practică în principal activităţi agricole şi a căror exploataţie agricolă are o dimensiune economică cuprinsă între 6 şi 40 UDE, este situată pe teritoriul Asociaţiei G.A.L. Euro-Crişana, care se întinde pe raza comunelor: Avram-Iancu, Batăr, Cociuba Mare, Ciumeghiu, Mădăras, Olcea, Tulca şi Tinca.

Fondurile europene nerambursabile disponibile alocate în această sesiune se ridică la 280.000 de euro. Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect este de 40.000 de euro/exploataţie, plafonul minim fiind de 12.000 de euro/exploataţie.

Data limită de primire a proiectelor este 26.03.2015, orele 15.00. Proiectele se depun la sediul Asociaţiei GAL Euro-Crişana , din comuna Tinca, sat Tinca str. Republicii nr. 36.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !