Inca sase zile pentru Declaratiei de venit

Inca sase zile pentru Declaratiei de venit
Mai sunt sase zile pâna la expirarea termenului de depunere a „Declaratiei speciale privind veniturile realizate în 2005 – D 200”. Termenul expira la 15 mai 2006.

„Obligativitatea depunerii acestor declaratii revine persoanelor care au obtinut venituri suplimentare pe lânga functia de baza. De exemplu, daca cineva are pe lânga salariu si venituri din colaborari sau din activitati comerciale, va declara doar veniturile obtinute din colaborari sau din comert”, a explicat Vasile Farc, de la Compartimentul Relatii cu Presa din cadrul Finantelor bihorene. În tabelul urmator sunt prezentate categoriile de contribuabili care au obligatia sa depuna declaratii speciale, precum si cei care nu sunt obligati sa o faca.


„Contribuabilii care au obligatia depunerii declaratiilor veniturilor obtinute în 2005 si nu au primit prin posta plicul cu declaratia de venit – formularul 200 – sunt rugati sa solicite formularele de la unitatea fiscala în a caror raza teritoriala îsi au domiciliul”, ne-a informat Smaranda Scridon, directorul executiv al Finantelor bihorene. Formularul mai poate fi listat accesând pe adresa de internet: www.anaf.mfinante.ro, domeniul „Asistenta contribuabili”, subdomeniul „Formulare”.

Dan Birta
0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !