Încă un șantier în Oradea. Au început lucrările la Piațeta din fața magazinului Crișul

Reactualizat la:
7Comentarii
Încă un șantier în Oradea. Au început lucrările la Piațeta din fața magazinului Crișul
Luna martie a adus redeschiderea șantierelor în Oradea. După ce au reînceput lucrările la podul Sf. Ladislau, la pavarea trotuarului din Piața Independenței, municipalitatea anunță și deschiderea șantierului din fața magazinului Crișul.

Conform Primăriei, lucrările de reamenajare a piațetei au fost pornite la începutul lunii martie. În prezent, se efectuează lucrările de decopertare a pavajului și cele pentru canalizarea pluvială.

Lucrările de reamenajare a piațetei din fața Magazinului Crișul cuprind: lucrări de desfaceri pavaj și terasamente, lucrări de suprastructură, lucrări la pavaje și borduri, scări și jardiniere, lucrări de arhitectură, lucrări la rețelele de apă, canalizare pluvială și menajeră, instalații electrice.

În urmă cu un an, când proiectul de reamenajare a piaţetei din faţa Magazinului Crişul era supus aprobării Consiliului Local, primarul Ilie Bolojan spunea: “Având în vedere că, în cadrul lucrărilor de înlocuire a reţelelor de termoficare, una dintre magistralele care vor fi înlocuite trece pe sub piaţeta din faţa Magazinului Crişul şi luând în considerare modul necorespunzător în care arată momentan această piaţetă, s-a luat decizia ca, în urma lucrărilor de înlocuire a magistralei, decât să se refacă ceva prost făcut, mai bine aspectul piaţetei să fie schimbat total, astfel încât el să corespundă în final întregului ansamblu urbanistic din care face parte”.
piateta-crisul-oradea

Pavajul în această piațetă va fi similar cu cel din Piața Unirii, urmând să fie realizat din piatră – porfir şi granit auriu.

 

 

Valoarea contractului de lucrări este de 1.975.198, 92 lei (fără TVA), iar termenul de execuție este de șase luni de la data începerii lucrărilor. Lucrarea este executată de asocierea S.C Drumuri Orășenești S.A – S.C Electroconstruct Sildac S.R.L – S.C Gardener S.R.L și S.C Imsaurisa S.R.L.

 7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor