Incadrarea rezidenţilor

Incadrarea rezidenţilor
ORADEA – Candidaţii care au promovat concursul de rezidenţiat din sesiunea 18.11.2007 şi au ales specialitatea şi centrul universitar de pregătire miercurea trecută trebuie să se prezinte până pe 14 decembrie la autorităţile de sănătate publică din centrele universitare alese, pentru încheierea formelor de încadrare.

Contractul individual de muncă pe durată determinată se va încheia începând cu data de 1 ianuarie 2008. Alegerea îndrumătorului de stagiu şi repartiţia pe stagii de pregătire se va face la nivelul autorităţilor de sănătate publică de care aparţin unităţile sanitare cu care au încheiat contractul individual de muncă, în ziua de 17 decembrie 2007, la ora 9:00, cu excepţia centrului universitar Bucureşti, pentru care această repartiţie va avea loc în perioada 17-19 decembrie. Stagiul de pregătire va începe la data de 1 ianuarie 2008. Cererile de schimbare a centrelor de pregătire se vor depune în perioada 3-15 ianuarie 2008 la autorităţile de sănătate publică din centrele universitare în care se solicită transferul şi vor fi însoţite de următoarele documente: avizele conducerii universităţilor de medicină şi farmacie din centrele implicate, avizul autorităţii de sănătate publică şi al unui coordonator de program, respectiv director de program în specialitatea în care este confirmat, din centrul universitar care urmează să se pregătească. Ministerul Sănătăţii va comunica pe data de 1 februarie 2008 aprobările privind schimbările de centre de pregătire.

Viorica Borz0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !