Incasări dublate la DGFP Bihor

ORADEA - Finanţele bihorene se laudă cu rezultate deosebite pe primele zece luni ale anului în curs. Veniturile la bugetul de stat au crescut mai mult decât dublu faţă de primele zece luni ale anului trecut, iar cele din TVA cu peste 1.400%.

Realizări

Astfel, în primele zece luni din acest an Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Bihor a realizat venituri de aproape 800 de milioane de lei, faţă de 327,97 milioane de lei în primele zece luni din 2006 şi 403,74 milioane de lei în aceeaşi perioadă din 2005.

Impozitul pe profit a crescut în procent de 57,97%, faţă de primele zece luni din 2006, iar impozitul pe venit cu 34,77%.

Cel mai mult au crescut veniturile din taxa pe valoarea adăugată (TVA). Comparativ cu 2006 acestea sunt mai mari cu 1.400,57%. În lei asta înseamnă venituri din TVA de 365,83 de milioane de lei. Realizările la bugetul asigurările sociale de stat sunt în procent 118,18%, iar la bugetul asigurărilor pentru şomaj 105,91%.

Smaranda Scridon, directorul executiv al Finanţelor bihorene are multiple explicaţii pentru aceste realizări deosebite pe primele zece luni ale anului 2007. „În primul rând rezultatele au fost obţinute prin muncă asiduă din partea angajaţilor direcţiei”, este de părere Smaranda Scridon. Apoi, a contat şi disciplinarea agenţilor economici. „Am făcut curăţenie acolo unde se impunea, am reorganizat activitatea mijlociilor şi am muncit mult pe partea de asistenţă a contribuabililor”, a afirmat directorul executiv al DGFP Bihor.

Participarea reprezentanţilor instituţiei la toate mesele rotunde, seminariile şi alte întâlniri de acest fel organizate de Camera de Comerţ şi organizaţiile patronale, a însemnat, de asemenea un lucru bun pentru agenţii economici. Acest lucru s-a materializat şi el prin rezultatele financiare pe primele zece luni din 2007.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !