Încep cursurile pentru copii cu 300% garanţie

De Otilia Șandor
Dans pentru copii, garantat
Dans pentru copii, garantat - © FOTO: Facebook
Copiii de orice vârstă sunt invitaţi să urmeze curs de dans sau balet la Academia Feeling Dance Oradea, care dă garanţie de 300%.


Patronul Feeling Dance Oradea, instructorul şi dansatorul de dans de talie internaţională, Cristian Jurcuţ, transmite că “Feeling Dance este probabil singura şcoală de dans din România care vă GARANTEAZA că NU urmaţi degeaba un curs de dans”. Participati GRATUIT la prima lectie de curs iar daca vi se pare ca nu vi se potriveste, nu platiti nimic!

Înscrierile se fac la prima lecţie (str. Vasile Alecsandri, nr. 5-7, în fosta clădire Oradinum, cu intrarea de la Laser Arena, vis-a-vis de Inspectoratul de Stat In Construcţii) sau online.

Cum accesaţi cursurile?

Jurcuţ spune că primul pas e ca părinţii să aleagă grupa potrivită pentru copii lor.

Micuţii cu vârsta între 3 – 5 ani încep cursurile din 1 octombrie a.c. şi vor avea lecţiile de dans în zilele de luni şi miercuri, între orele 18:00-18:30.

Copiii între 5 – 10 ani care vor să facă balet încep cursurile tot în 1 octombrie a.c. şi vor avea lecţii în zilele de luni şi miercuri, între orele 18:30-19:00.

Copiii între 6 – 10 ani încep cursurile în 2 octombrie a.c. şi vor face lecţii de dans în zilele de marţi şi joi, între orele 18:00-19:00.

Copiii între 11 – 15 ani, vor face parte din grupa de şcoală care încep cursurile de dans în 2 octombrie a.c. şi vor avea lecţii în zilele de marţi şi joi, între orele 17:00-18:00.

Copiii care vor să înveţe HIP HOP şi au vârsta între 6 -15 ani încep cursurile în 2 octombrie a.c. şi vor avea lecţii de dans în zilele de marţi şi joi, între orele 17:00-18:00.

După alegerea grupei, părinţii sunt rugaţi să facă rezervare completând un formular Apoi, copiii vor fi invitaţi la prima oră de curs şi dacă le-a plăcut, părinţii pot completa fişa de înscriere. Se recomandă o ţinută confortabila, dar e nevoie obligatoriu, spune Jurcuţ, de o pereche de încălţăminte de schimb curată, care să fie folosită doar în sala de dans (nu şi pe stradă). Se poate opta eventual şi pentru o ţinută de schimb care se va îmbraca în vestiare. Se oferă discounturi de 10% şi de 50% pentru frați, familii, grupuri (5 persoane sau mai multe) respectiv pentru cei care fac curs de balet la această şcoală, dar merg la dans şi cu altă grupă, unde au plătit și abonamentul (valabil pentru 3-5 ani și 6-10 ani).

FACT BOX 1

Ce avantaje vor avea copiii?

Instructorii de dans invită copiii să păşească în lumea minunata a dansului:
– îşi dezvoltă simţul ritmic şi atenţia;
– îşi dezvoltă coordonarea şi orientarea în spaţiu;
– îşi dezvoltă musculatura;
– îşi îmbunătăţesc ţinuta corpului;
– învaţă să se comporte frumos;
– îşi dezvoltă spiritul de echipă;
– socializează, se distrează şi îşi fac prieteni noi;
– vor învăţa să danseze într-o atmosferă plăcută, prietenoasă, alături de instructorii/antrenorii noştri în cel mai modern studio de dans din oraş.

FACT BOX 2

Ce înseamnă 300% garanţie?

– Participaţi GRATUIT la prima lecţie de curs iar dacă vi se pare că nu vi se potriveşte, nu plătiţi nimic!
– Aţi trecut cu succes de prima lecţie, v-aţi înscris la DANS dar totuşi nu vă place chiar aşa de tare… Aveţi la dispoziţie următoarele 3 lecţii să vă mutaţi la HIP HOP, BALET … sau invers.
– Dacă în urma lecţiilor de dans parcurse nu aţi învăţat să dansaţi, aveţi posibilitatea să reluaţi cursul de iniţiere în mod absolut GRATUIT!!!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !