Incep inscrierile la facultati

De Crina Dobocan
1Comentariu
Incep inscrierile la facultati
De luni încep înscrierile la facultate. Universităţile riscă să rămână fără studenţi.

Elevii care au promovat examenul de bacalaureat îşi pot pregăti dosarele pentru înscrierea la facultate. Universitatea din Oradea dă luni startul înscrierilor la facultăţi, licenţă şi masterat. Perioada de înscrieri se va încheia pe 14 septembrie pentru ciclul de studii licenţă şi în 24 septembrie pentru masterat.

Informaţiile legate de admiterea la Universitatea din Oradea au fost publicate în Ghidul Admiterii, publicat pe site-ul www.uoradea.ro, la butonul Admitere 2012, secţiunea Admitere septembrie 2012.

 Locuri disponibile

După prima sesiune de admitere, la Universitatea din Oradea au rămas disponibile 2.667 de locuri pentru licenţă (125 bugetate şi 2.542 cu taxă) şi 1.728 pentru masterat (37 bugetate şi 1.691 cu taxă). 4.148 de candidaţi s-au înscris în prima sesiune a admiterii la Universitatea din Oradea pe cele 5.424 de locuri scoase la concurs la ciclul de studii universitare de licenţă. Dintre aceştia doar 2.757 de candidaţi şi-au confirmat locul (1.425 pe locurile bugetate şi 1.332 pe locurile cu taxă). La fel ca celelalte universităţi din ţară, şi Universitatea din Oradea riscă să nu-şi ocupe toate locurile din cauza numărului mic de elevi care au promovat examenul de Bacalaureat.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor