Încep înscrierile la Universitate

De Cristian Horgoș
2Comentarii
Încep înscrierile la Universitate
Universitatea din Oradea oferă peste 6.200 de locuri la studii de licenţă, dintre care un sfert sunt bugetate.


Luni încep înscrierile pentru sesiunea iulie a admiterii la Universitatea din Oradea, excepţia Facultăţii de Geografie, Turism şi Sport, pentru care va începe marti. Pentru masterat dosarelor de concurs se vor depune din 20 iulie, cu excepţia Facultăţilor de Construcţii şi Arhitectură, de Drept, de Ştiinţe Economice. de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Stiinţele Comunicării, pentru care încep luni.

Detalii despre calendarul defalcat pe facultati se găsesc pe site-ul https://www.uoradea.ro/Admitere . Pentru afişarea rezultatelor şi confirmări se va urmări calendarul propriu al fiecărei facultăţi. Taxele de admitere sunt de 150 de lei pentru înscrieri şi contestaţii iar pentru înmatriculare 100 de lei. Pentru studenţii străini mai apare un cost de procesare a dosarului (150 de euro).

3.600 de locuri la master

La actuala admitere, Universitatea din Oradea oferă pentru studii de licenţă 6.237 de locuri din care 1.599 bugetate. Repartizarea acestora pe specializări poate fi consultată la adresa: https://www.uoradea.ro/Admitere+2015+-+Licen%C5%A3%C4%83 .

Iar pentru masterat sunt 3.596 de locuri din care 726 bugetate. Repartizarea acestora poate fi consultată la adresa https://www.uoradea.ro/Admitere+2015+-+Master&structure=Admitere .2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor