Încep înscrierile la Universitatea din Oradea

De Dan Birta
1Comentariu
Încep înscrierile la Universitatea din Oradea
Aproape 5.940 de locuri disponibile la licenţă şi circa 3.600 la masterat, la facultăţile universităţii orădene.

De luni, 18 iulie, încep înscrierile la concursul de admitere pentru anul universitar 2016 – 2017, sesiunea iulie, la Universitatea din Oradea. Din cele 5.937 de locuri, cât reprezintă cifra totală de şcolarizare la studii de licenţă, 1.554 sunt bugetate, iar restul cu taxă. În cazul studiilor de masterat, din 3.591 de locuri, 731 beneficiază de alocaţii bugetare, în timp ce restul sunt în regim cu taxă.
Pentru studiile universitare de licenţă, depunerea dosarelor la concurs va începe din 18 iulie la toate facultăţile din Oradea.

La studiile universitare de master, depunerea dosarelor de concurs va începe tot din 18 iulie 2016, cu exceptia Facultăţii de Inginerie Managerială şi Tehnologică, unde înscrierile vor avea loc începând cu data de 21 iulie 2016 şi cu excepţia Facultăţii de Medicină şi Farmacie, unde concursul de admitere se organizează doar în sesiunea septembrie 2016. Programul pentru admiterea la fiecare facultate este disponibil pe site-ul Universităţii din Oradea. Taxa de înscriere la concursul de admitere este de 150 de lei, taxa pentru contestaţii – 150 de lei şi taxa de înmatriculare – 100 de lei.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor