Începe a treia etapă a lucrării de dezinsecție

De Bihon.ro
Reactualizat la:
Începe a treia etapă a lucrării de dezinsecție
Primăria Oradea anunță că, în perioada 05 -06 iulie, pornește etapa a treia a lucrărilor de dezinsecție din oraș.

Dezinsecția se execută prin tratament la sol și se va face în zonele publice, spații verzi și cursurile de apă de pe raza municipiului Oradea.

„Toxicitatea redusă a insecticidelor – Vectobac WG – substanța activă: Bacillus, utilizat pentru combaterea larvelor de țânțari și K’othrine Profi EC 250 – substanța activă: delthametrin pentru combaterea țânțarilor adulți, nu dăuneză sănătății oamenilor și animalelor. Totodată recomandăm populației să evite contactul insecticidului cu ochii”, anunță Primăria Oradea.

Și deratizare

De asemenea, municipalitatea mai anunță locuitorii orașului că în aceeași perioadă se va executa lucrarea de „Deratizare zone publice și spații verzi din municipiul Oradea” la zonele publice și spatiile verzi din municipiul Oradea (parcuri, scuaruri, malurile Crișului Repede, malurile pârâurilor Peța, Sălbatic, Paris și pe domeniul public aferent asociațiilor de proprietari).

„În zonele tratate, populația va fi avertizată prin fluturași de avertizare „TEREN OTRĂVIT” care vor fi amplasați la vedere. Se va folosi produsul DERATION PELLET. Momelile vor fi amplasate în stații de intoxicare speciale care vor conține 40 grame de momeală. Atragem atenția asupra posibilelor incidente ce pot provoca intoxicarea animalelor domestice și a copiilor care se joacă în parcurile publice. În caz de ingestie accidentală, se va solicita imediat sfatul medicului”, mai explică Primăria.

În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioadă imediat următoare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !