Începe Târgul de Cariere la Oradea! Ce caută companiile

Reactualizat la:
Începe Târgul de Cariere la Oradea! Ce caută companiile
Târgul de Cariere ajunge sâmbătă la Oradea cu ediția a toamnă. Evenimentul de recrutare aduce aproximativ 20 de companii care oferă în total aproape 500 de oportunități de carieră: locuri de muncă, internshipuri, stagii de practică și de voluntariat.

Târgul de Cariere va avea loc sâmbătă, 31 octombrie, la Lotus Center între orele 10:00-16:00.

Participă companiile Active Job Consulting, Emerson, Celestica, dar și alte companii și organizații precum AIESEC, Asociaţia Firmelor Bihorene, Asociaţia Studenţilor din Universitatea Oradea, AstorMueller, Auchan, Carrefour, Faist Mekatronic, Flex, Generali, H.Essers, Inteva Products, ISROM Impex, KFC, Plexus, Profi, Ramada, RCS & RDS, Vernicolor, Xerox.

Companiile au disponibile posturi în domenii precuminginerie, producție, industria alimentară, telecom, auto&automotive, retail și altele.

„Nu aveam planificată o ediție de toamnă la Oradea, însă mai multe companii de aici ne-au transmis că își doresc să facă angajări, veste care ne bucură de fiecare dată și am decis să venim în 31 octombrie. La această ediție se caută, printre altele, chimiști, ingineri, electricieni, sudori, specialiști marketing, consilieri în achiziții, persoane care vorbesc limbi străine precum engleză, rusă, germană, franceză, coordonatori producție, casieri, agenți de securitate, manageri de magazin, ospătari, supervizori evenimente, consultanți în asigurări”, spune Louisa Olar, Project Manager Târgul de Cariere.

Ce urmăresc angajatorii

Reprezentanții companiilor care participă la Târgul de Cariere afirmă că apreciază candidații care află înainte de eveniment informații despre firma respectivă și pe cei care știu ce fel de job li se potrivește.

De asemenea, recrutorii afirmă că pentru posturile entry level este mai puțin relevantă experiența, însă se pune mare preț pe implicarea în proiecte, voluntariat și internshipuri.

Candidații pot afla online care sunt companiile care vor participa la Târgul de Cariere de la Oradea și care sunt oportunitățile disponibile: http://www.targuldecariere.ro/oradea/.

Târgul de Cariere va avea loc sâmbătă, 31 octombrie, la Lotus Center, între orele 10:00-16:00. Intrarea este liberă!