Incertitudinea persistă la CSM

1Comentariu
ORADEA - La cinci ani de la înfiinţare, Clubul Sportiv Municipal pare să se afle într-un moment de răscruce. Schimbarea petrecută la nivelul Primăriei şi al Consiliului Local a adus reducerea bugetului clubului pe anul în curs cu suma de 15 miliarde lei.

La ora actuală, trei dintre cele cele cinci secţii – handbalul, judoul şi poloul pe apă – se află în situaţii relativ stabile. Alte două în schimb, baschetul feminin şi mai ales cel masculin, se confruntă cu mari dificultăţi, viitorul lor fiind pus sub semnul întrebării.


Întrevedere cu primarul


Directorul CS Municipal, Petruţ Drăgan, afirmă că nu ştie deocamdată nimic sigur cu privire la strategia de viitor a clubului. „Am avut în această săptămână o primă întrevedere cu primarul Ilie Bolojan. A fost o întâlnire de informare, i-am prezentat situaţia clubului, starea secţiilor şi a echipelor. Domnia sa a afirmat că doreşte menţinerea clubului şi pretinde să se facă performanţă. De asemenea, mi-a spus că doreşte să cunoască sportivii şi echipele componente. Deocamdată, nu s-a luat nicio decizie privind clubul, conducerea sa sau componenţa Comitetului director. Urmează să mă întâlnesc din nou în zilele următoare cu domnul primar”, ne-a declarat Petruţ Drăgan.


Poloul, în Euroligă


Referitor la starea echipelor de baschet, directorul CS Municipal speră că problema se va rezolva în mod favorabil. „I-am expus domnului primar situaţia în care se află cele două secţii. Sper că se va lua o decizie cât mai rapidă, pentru a nu fi prea târziu. Deocamdată, un lucru este cert, cele două echipe sunt înscrise în campionat. Cea mai dificilă situaţie este la formaţia masculină, unde practic nu avem încă un lot de jucători”, a spus Drăgan. În ceea ce priveşte participarea echipei de polo la Euroligă, directorul CSM Oradea speră că acest lucru va fi posibil. „Încă nu am abordat acest subiect în discuţia cu domnul primar, deci nu pot să afirm nimic cert. Totuşi, am speranţa că nu se va pune problema să nu putem participa la Euroligă. Echipa noastră şi-a câştigat acest drept în urma câştigării campionatului şi ar fi mare păcat să nu jucăm în cupele europene, acolo unde formaţia câştigă imens în valoare şi experienţă”, a conchis Petruţ Drăgan.
Gavril Nutiu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor