Închiși la Grădina Zoologică! Două femei cu trei copii au fost uitați la ZOO Oradea

Reactualizat la:
24Comentarii
Închiși la Grădina Zoologică! Două femei cu trei copii au fost uitați la ZOO Oradea
Două femei împreună cu trei copii au rămas închise, joi seara, înăuntrul Grădinii Zoologice Oradea.

Mama se afla, joi după masa, la Grădina Zoologică din Oradea împreună cu gemenii ei în vârstă de 2 ani, cu bebelușul de doar câteva luni și cu o americancă venită în România ca voluntar. Când au dorit să plece de la ZOO, cele două femei au constatat că toate ușile sunt închise, iar în zonă nu era nici urmă de vreun angajat.

„Am fost închişi în grădina zoologică! Da, exact. Pe dinăuntru”, s-a plâns mama. Aceasta a mai mărturisit că nu a auzit nici un mesaj dat prin megafoane prin care vizitatorii să fie informați că Grădina Zoologică se închide, pentru a se îndrepta spre ieșire.

Mama le transmis reprezentanților ADP că a rămas fără baterie în telefon și că nu și-a dat seama dacă a depășit programul de vizitare.

După ce s-au trezit singure în fața porții închise, cele două femei au început să sune, de pe telefonul americancei, la toate numerele de telefon afișate pe vitrină pentru a cere ajutor. Aceștia ne-au spus că majoritatea numerelor afișate erau incorecte sau nu răspundea nimeni la ele.

A fost contactat și tatăl copiilor care s-a deplasat la ZOO. Acesta din urmă spune că femeile s-au aflat la poartă în jurul orei 17, însă totul era închis. După îndelungi inistențe, un biolog a răspuns la unul dintre numerele afișate și s-a întors la grădina zoologică pentru a le deschide ușa. Deși directorul ADP spune că acestea au rămas blocate aproximativ 15 minute, soțul orădencei ne-a spus că perioada a fost mult mai lungă, aproximativ o oră.

Atât copiii cât și cele două femei au fost evacuate în siguranță, însă înfrigurați din cauza așteptării. Deși au vrut să îi transmiă turistei o imagine frumoasă a orașului nostru, orădenii au plecat de la Grădina Zoologică rușinați de cele întâmplate. Soțul femeii ne-a declarat că dorește să facă plângere la Primărie și la ADP Oradea, pentru ca astfel evenimente să fie evitate.

Turnicheți pentru uituci

Andrica a mai explicat că angajații trebuiau să se asigure că nu mai este nimeni în interior, însă au fost prinși cu alte activități. De subliniat este că, la intrarea în incintă, toți clienții sunt informați că programul este până la ora 17:00.

„Pentru a preîntâmpina astfel de cazuri, am asfaltat o alee care iese din grădină spre exterior unde vor fi montați turnicheți, pentru ca cei care pierd noțiunea timpului să poată ieși”, precizează directorul ADP Oradea.24Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor