Încurajează performanţa: Bursa talentelor, ediţia a IV-a

Reactualizat la:
Încurajează performanţa: Bursa talentelor, ediţia a IV-a
Fundaţia Comunitară Oradea a lansat marți, 4 septembrie, cea de a patra ediție a proiectului „Bursa Talentelor”.

Prin programul Bursa Talentelor, Fundația Comunitară Oradea încurajează performanța celor înscriși într-o formă de învățământ, talentați indiferent de domeniu (științe exacte, științe umane, arte, sport etc.) „Susținem tinerii cu idei de proiecte care aduc un plus de valoare în comunitatea bihoreană. Oferim atât suport financiar cât și consiliere în implementarea proiectelor (lucrări de cercetare de orice fel, proiecte ce au ca scop final realizarea unor produse noi, lucrări de diplomă/doctorat, articole sau cărți, cercetări de piață, participare la competiții etc.) Astfel, se are în vedere acordarea anuală a unui număr de minim 5 burse în valoarea de aproximativ 4.500 lei/bursă. De la prima ediţie (care a avut lansarea în anul 2013) până în prezent, am oferit 23 de burse în valoare totală de 182.989 ron. Fondurile au provenit din finanțări oferite de peste 147 de companii și donatori individuali, numărul beneficiarilor depășind 8500 de persoane.

În cadrul Bursei Talentelor, beneficiarii selectați pentru a primi o bursă vor participa și își vor susține proiectele în cadrul evenimentului anual organizat de Fundația Comunitară Oradea prin care sunt premiate companiile bihorene care s-au implicat în activități de responsabilități socială. Gala Responsabilității Sociale Corporative este un eveniment în care se întâlnește cererea de burse cu oferta sponsorilor (companiile sau donatorii individuali) care doresc să susțină financiar proiectele tinerilor. Fundația Comunitară Oradea va invita companii interesate a se implica în finanțarea proiectelor, respectiv acordarea burselor în timp ce bursierii vor organiza standuri de prezentare a propriilor proiecte. Toţi cei interesaţi de programul Bursa Talentelor îşi pot înscrie proiectele până la data de 9 noiembrie 2016, prin completarea formularului de înscriere disponibil pe site-ul Fundației Comunitare Oradea: http://www.fundatiacomunitaraoradea.ro. În anul 2015 au fost finanţate 10 proiecte.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !