Incurajeaza turismul

Grupul de Acţiune Locală Bihor de pe lângă Frontiera cu Ungaria anunţă lansarea, începând cu data de 15 mai 2013 a primei sesiuni de cereri de proiecte pentru Sub-măsura 413 – Calitatea vieţii şi diversificarea economiei rurale – AxaLeader Măsura 5 din Planul de Dezvoltare Locală al GAL Bihor (corespunzătoare Măsurii 313 din PNDR „Încurajarea activitățiilor turistice”).

Fondurile disponibile pentru această măsură sunt de 430.000 Euro.Pentru investiţii de interes public negeneratoare de profit, intensitatea sprijinului public nerambrusabil va fi de până la 100% din totalul cheltuielilor eligibile.

Pentru investiţii generatoare de profit, intensitatea ajutorului public nerambursabil va fi de până la:

85% din totalul cheltuielilor eligibile în cazul proiectelor de investiţii în agroturism; 85% din totalul cheltuielilor eligibile în cazul proiectelor de investiţii în activităţi recreaţionale; 50% din totalul cheltuielilor eligibile în cazul proiectelor pentru alte tipuri de investiţii în turismul rural.

Depunerea proiectelor pentru această măsură se va face la sediul Asociaţiei GAL Bihor la adresa comuna Borş, satul Borş, nr. 112, judeţul Bihor, de marţi până vineri, între orele 13:00 – 17:00. Proiectul trebuie să se implementeze în aria de acoperire a GAL Bihor să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului solicitantului aferent măsurii de finanţare.

Termenul limită de depunere a cererilor de finanţare pentru această măsură este: 28 iunie 2013.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !