Indisciplină la Facultatea de Medicină

1Comentariu
Indisciplină la Facultatea de Medicină
ORADEA - Conducerea Universităţii din Oradea a făcut unele precizări referitoare la situaţia controversată în care se regăseşte Facultatea de Medicină şi Farmacie. Astfel, rectorul Cornel Antal a anunţat că la FMF au fost eliberate doar 10 diplome de licenţă la specializarea „stomatologie” către absolvenţi italieni. Video 1   Video 2 Video

Dintre aceste câte una în anii 1996, 2000 şi 2001, două în 2004 şi cinci în 2005. Pentru cele din 1996 şi 2001 s-a constatat că studentul nu avea înscris tot parcursul şcolar.

 

Pe lângă aceste date statistice Antal a mai anunţat că Senatul Universităţii a decis desfacerea contractului de muncă pentru asist. Univ. Niculina Bogdan, la recomandarea comisiei de cercetare disciplinară. Comisia a ajuns la recomdarea de desfacere a contractului de muncă datorită faptului că profesoara a fost absentă de la locul de muncă toată luna octombrie.

 

 

Restructurări

 

În cadrul procesului de restructurare a FMF un număr de opt catedre au fost restrânse, iar în urma comasării au rezultat doar patru catedre. Astfel că a fost necesară organizarea de noi alegeri pentru şefii de catedră, iar noii şefi au fost validaţi de Senat în şedinţa de luni.

 

În acelaşi context, după demisia dr. Adrian Maghiar din funcţia de decan al FMF, a fost delegat să preia atribuţiile de conducere dr. Gheorghe Mermeze, până la organizarea de alegeri pentru funcţie. Pe lângă demisia decanului FMF a mai fost înregistrată şi demisia prodecanului Constantin Romanul, a cărui funcţie va fi ocupată, în urma alegerilor de Simona Bungău, care a eliberat funcţia de secretar ştiinţific al FMF.

 

Valentin Teuca


Italieni refuzaţi de Universitate 02.10.20081Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor