Info AJF Bihor

Info AJF Bihor
Comitetul Executiv AJF Bihor întrunit în data de 2 iulie a omologat rezultatele și clasamentele tuturor campionatelor din ediția 2017-2018 organizate de forul judeţean.


Pentru sezonul viitor, perioada de transferări a debutat în 12 iunie şi se va încheia în 3 septembrie.

Până acum şi-au manifestat intenţia de a se înscrie în campionatele organizate de AJF Bihor cluburile Rapid Crișul Oradea și NAC Labadrugo Egyesulet, care au și primit omologare provizorie.

Forul fotbalistic judeţean mai informează că toți membrii afiliați au obligația de a-și achita toate restanțele financiare către AJF Bihor în caz contrar nu vor avea dreptul de înscriere în noul sezon competitional 2018-2019. Data limită de înscriere pentru noul sezon este 3 august.

Din sezonul 2018/2019 echipele de Liga 4 vor avea obligativitatea să folosească permanent în teren doi jucători U21 (născuţi 1998) şi unul U19 (născut 2000).

Bani din proiecte

Preşedintele Radu Bitea a anunţat că în cadrul unei sesiuni de proiecte, AJF a obținut finanțare nerambursabilă în valoare de 18.000 lei de la Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor, pentru premierea echipelor meritorii și achiziționare materiale sportive specifice.

Un alt proiect se adresează delegaților echipelor, arbitrilor și observatorilor în data de 11 august, unde se vor dezbate probleme privind corupția în fotbal și pregătirea campionatelor sub egida AJF.

Conducerea asociaţiei va depune un proiect pentru licitația privind schimbarea sediului AJF Bihor, într-un spațiu mult mai adecvat în cadrul Cetății din Oradea.

Supercupa Bihorului

Comitetul Executiv a stabilit ca Supercupa Bihorului să fie programată în 22 august, de la ora 17:00, între campioana CSC Sînmartin şi CSC Dacia Gepiu, câştigătoarea Cupei României pe judeţ. Locaţia urmează să fie anunţată la sfârşitul lunii iulie.
Într-o altă ordine de idei, Comisia Județeană a Arbitrilor Bihor propune cluburilor afiliate ca echipele să delege unul sau doi jucători la cursul pentru dobândirea calității de arbitru în scopul eficientizării calității serviciilor prestate, a creșterii numărului valoric a arbitrilor și a propagării în rândul echipelor a noilor modificări și schimbări din Legile Jocului de fotbal.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !