Informaţii pentru dascăli

În data de 3 martie, la nivelul unităţilor de învăţământ s-au consituit catedrele pentru anul şcoalar 2006-2007 şi s-a încadrat personalul didactic titular în învăţământ, în baza proiectului de şcolarizare.

De asemenea, în perioada 7-10 marie s-au realizat completările de normă didactică, pentru cadrele didactice titulare. În perioada imediat următoare se vor desfăşura acţiuni ale etapei de pretansferare a personalului didactic titular, la cerere şi transferare a personalului didactic titular disponibilizat prin restrângre de activitate sau restructurarea reţelei şcolare. Pentru cei interesaţi, la Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) a fost afişată lista posturilor/catedrelor didactice care intră în restrângere de activitate, de la 1 septembrie, iar până la data de 24 martie vor fi afişate şo posturile/catedrele vacante/rezervate 

 

Ioana Iuhas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !