Infrangere in ultimul minut!

Reactualizat la:
Infrangere in ultimul minut!
Dinamo a fost invinsa la Levski in minutul trei al prelungirilor, dupa ce a jucat o mare parte a reprizei a doua in zece oameni. La scorul de 0-0, spre final, Pulhac a ratat o imensa ocazie de gol.

Dinamo Bucuresti a fost învinsa de Levski Sofia, în depalsare, cu scorul de 1-0 (0-0), în etapa a doua a Cupei UEFA, Grupa F, prin golul marcat de Emil Anghelov (90+4). Înfrângere nemeritata pentru dinamovisti, cu atât mai mult cu cât a venit în ultimele secunde.

Dupa acest esec, Dinamo are sanse minime de a trece de faza grupelor, trebuind sa câstige ambele meciuri care i-au mai ramas, cu TSKA Moscova, acasa, si Marseille, în deplasare.

Levski a fost “vioara întâi” în prima repriza, în timp ce Dinamo s-a lasat dominata, actiunile ofensive ale elevilor lui Ioan Andone fiind mai degraba firave.

Totusi, Levski nu a avut ocazii foarte clare de gol, în ciuda celor 7 cornere din primul mitan. A fost o situatie, cu “veteranul” Borimirov în prim-plan, dar mingea trimisa de acesta a trecut putin peste poarta (27). O buna ocazie a avut Telkiiski, scapat pe partea dreapta, în duel cu Moti (33), dar sutul sau a fost respins de Gaev în corner.

Dinamo putea chiar sa dea lovitura, dar, în min. 43, la o faza fixa executata de Cristea, Zicu a ramas singur la 6 metri, a trimis cu capul si mingea a cazut pe bara transversala.

La reluare, Dinamo arata mai mult tupeu, dar Levski are o uriasa sansa de gol (51): Borimirov este blocat de Gaev la 14 metri, iare Moti respinge din fata portii goale reluarea lui Koprivarov.

Domovciski reia din prima (55), dar peste poarta, irosind o noua ocazie de gol.

Telkiiski scapa singur cu portarul (61), dar aluneca si cade ratând deschiderea scorului. Din pacate, la faza urmatoare, Baltoi este eliminat pentru al doilea galben, dupa un fault atunci când jocul era oprit!

Cristea îsi încearca norocul de la distanta (25-26 metri), dar sutul sau trece putin peste poarta (76).

Dupa eliminarea lui Baltoi, Dinamo a reusit sa suplineasca lipsa unui jucator, cu un pressing bun.

Pulhac are chiar sansa de a aduce victoria (84), aflat în careu, dupa o greseala a lui Bardon, dar sutul sau a trecut foarte aproape de bara. La faza imediat urmatoare, Gaev salveaza din nou în fata lui Borimirov (85).

În prelungiri, Levski are sansa golului din nou, Bardon (90+1) sutând în blocaj, pentru ca Toma?ic sa trimita peste. Iovov are si el un sut (90+2), dar care ocoleste poarta.

În ultimele secunde, Dinamo este surprinsa avansata, bulgarul Emil Anghelov scapa singur si marcheaza cu toata opozitia lui Gaev: 1-0 (90+4).

Au evoluat echipele:

Levski: 1-Gheorghi Petkov – 3-Jivko Milanov, 4-Igor Toma?ic, 11-Elin Topuzakov (capitan; 20-Stanislav Anghelov, 66) – 7-Daniel Borimirov, 21-Dimitar Telkiiski, 6-Richard Eromoigbe, 25-Lucio Wagner – 27-Cédric Bardon, 17-Valeri Domovciski (28-Emil Anghelov, 78), 77-Milan Koprivarov (10-Hristo Iovov, 66). Antrenor: Stanimir Stoilov.

Rezerve neutilizate: 88-Nikolai Mihailov – 5-Anton Vergilov, 13-Asen Bukarev, 18-Miroslav Ivanov.

Dinamo: 1-Vladimir Gaev – 15-George Galamaz, 4-Gabriel Tamas, 5-Cosmin Moti, 3-Cristian Pulhac – 8-Florentin Petre (capitan), 6-Andrei Margaritescu, 20-Adrian Cristea, 10-Stefan Grigorie (21-Florin Bratu, 71) – 17-Alexandru Baltoi, 7-Ianis Zicu. Antrenor: Ioan Andone.

Rezerve neutilizate: 12-Adnan Guso – 2-Mariko Daouda, 27-Ionut Balan, 26-Radu Stefan, 22-Vlad Munteanu, 9-Claudiu Niculescu. Stadion “Gheorghi Asparuhov”: 20.000 spectatori.

Arbitri: Nikolai Ivanov, la centru; Victor Lebedev, Viaceslav Semenov, arbitri asistenti; Vladimir Petai, arbitru de rezerva (toti din Rusia).

Cartonase galbene: Baltoi (28, 62), Moti (35), Toma?ic (57), Bardon (87), Pulhac (90), Zicu (90+3).

Cartonas rosu: Baltoi (62).


Sursa: Onlinesport.ro