Infrastructura pentru Magesti

Infrastructura pentru Magesti
Gavrila Costa speră să fie judecat pentru fapte şi nu face promisiuni fără acoperire.

Nu face paradă cu realizările şi a ţinut să precizeze că tot ceea ce îşi doreşte este să vadă finalizat ceea ce şi-a propus. Gavrila Costa îşi doreşte condiţii de trai pentru oamenii din comună aşa cum aceştia chiar le merită. Primarul în exerciţiu speră ca în următorii patru ani să încheie branşările tuturor gospodăriilor la reţeaua de apă şi extinderea acesteia pe toate străzile laterale, să asfalteze DC 178 Măgeşti-Gălăşeni şi să finalizeze asfaltarea pe DC Dobricioneşti-Gălăşeni.

Modernizarea drumului comunal Dobricioneşti-Gălăşeni, în lungime de 1,8 km, modernizarea parţială prin asfaltare a DC 170 Ortiteag cu termen de finalizare în august, modernizarea prin asflatare a DC 172 Măgeşti-Cacuciu Nou în lungime de 0,7 km, reparaţii capitale la căminele culturale din Josani, Gălăşeni şi Butan, reparaţii capitale la Şcoala Butan, construirea unui nou teren de sport la Şcoala Butan, construirea unui nou sediu al Primăriei, construirea unei baze sportive în Butan şi modernizarea prin asfaltare a drumului gării în lungime de 0,7 km sunt cartea de vizită cu care se prezintă primarul de Măgeşti în faţa oamenilor. Dar şi cu un proiect de mare anvergură câştigat şi eligibil care urmează să se deruleze prin Agenţia Fondului de Mediu, în valoare de 71 miliarde lei vechi, proiect prin care ar urma să se realizeze reţeaua de canalizare în toate satele comunei Măgeşti.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !