Inginerii au trecere in Norvegia

De Dan Birta
Reactualizat la:
Inginerii au trecere in Norvegia
După ani de zile când nu mai aveau nici o trecere, inginerii au început să fie foarte căutaţi.

Dacă ştiu şi limba engleză, au şansa de a câştiga bani serioşi muncind într-o ţară străină. Şi ofertele nu sunt deloc de neglijat. Doar în ultimele zile, pe site-ul mobilităţii europene – Eures – au fost publicare nu mai puţin 23 de oferte de locuri de muncă pentru ingineri cu calificări în diferite domenii.

Oferte

Astfel, pot să aplice pentru aceste posturi inginerii planificatori, inginerii mecanici de echipamente, inginerii electrici, inginerii achiziţii, inginerii proiectanţi, inginerii arhitecţi, inginerii proiectanţi conducte de petrol şi gaze, inginerii proiectanţi pentru ţevi, inginerii proiectanţi fundaţii marine şi inginerii mecanici.

„Una dintre condiţiile de bază pentru a putea aplica pentru unul dintre aceste posturi este cunoaşterea limbii engleze scris şi citit”, a precizat Simona Burdean, consilierul Eures de pe lângă AJOFM Bihor.

Salariile pentru ingineri pornesc de la 60.000 de euro brut/an şi pot ajunge până la 110.000 de euro. Cine aplică pentru aceste posturi poate să plece imediat la muncă.

Tot în ultimele zile pe site-ul Eures a intrat o ofertă pentru zece instalatori montatori de conducte în Slovenia, care vor avea activitate şi în Olanda. Pentru perioada cât vor munci în Slovenia, salariul va fi de 541,23 de euro net/lună, iar pentru perioada din Olanda – 2.023 de euro net/lună.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la consilierul Eures, Simona Burdean, tel: 0259.433.346 sau pe strada Transilvaniei nr. 2.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !