Initiativa pentru asociatiile de proprietari

Reactualizat la:
Initiativa pentru asociatiile de proprietari
„În urma problemelor pe care noi, ca şi orădeni, le întâmpinăm zi de zi în raport cu furnizorii de servicii şi utilităţi, am decis împreună cu avocaţii mei şi cu o parte a presedinţilor de asociaţii de locatari să facem o Federaţie a Asociaţiilor de Proprietari din Oradea (FAPO).

Prin această Federaţie am putea să beneficiem de serviciile unor avocaţi specializaţi în schimbul unei contribuţii simbolice de 1 leu pe apartament pe lună”.

Problema din Iosia

L-am citat pe liderul Mişcării Verzilor din Oradea, Horea Vuscan. Acesta a declarat că ideea i-a venit „de la problemele celor 10.000 de orădeni din Ioşia, care sunt forţaţi de Primărie să treacă de la relaţia lor contractuală cu Transgex-ul la o relaţie contractuală cu CET-ul, fapt care înseamnă dublarea facturii la întreţinere”. Vuşcan spune că această Federatie a Asociaţiilor de Proprietari şi-ar propune să urmarească interesele orădenilor în raport cu furnizorii de servicii şi utilităţi: CET-ul, Compania de Apă, RER, Electrica, RDS-RCS sau Romtelecom. „Numai uniţi putem să facem faţă abuzurilor şi tendinţelor neconcurenţiale ale acestor jucători pe piaţă, care doresc să ne transforme într-o masă amorfă de consumatori ce trebuie să plătim factura la final de lună, fără să cârtim”, a declarat Horea Vuscan. Presedinţii de asociaţii interesaţi de iniţiativă pot afla mai multe informaţii la telefon 0760-672-908.

Vuşcan a ţinut să mai spună că a strans peste 4.000 de semnaturi pentru blocarea legii termiei, promovate de către municipalitate. „Din păcate, Primăria nu a considerat de cuviinţă să ne răspundă la adresa pe care am înaintat-o pe această tema deşi legea o obligă să ne ofere un raspuns în 30 de zile”, a arătat „verdele” Vuşcan, anunţând că va da în judecată Primăria.

C.C.

Ce cer Vuscan si Iosia Nord

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !