Înscrieri la Facultatea de Ştiinţe

4Comentarii
Înscrieri la Facultatea de Ştiinţe
© Sursă FOTO: steconomiceuoradea.ro/
Facultatea de Științe Economice organizează, în perioada 4 octombrie – 14 noiembrie 2016, înscrieri pentru nouă programe postuniversitare de formare şi dezvoltare profesională continuă.

Programele vizează actualizarea, dezvoltarea, perfecționarea unor competențe sau calificări universitare/standarde ocupaționale, aferente unei ocupații care poate fi practicată doar de un absolvent de studii universitare. „La programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă au dreptul să participe absolvenții care au finalizat cu diplomă cel puțin studiile universitare de licență sau echivalente. Programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă se finalizează cu un examen de certificare a competențelor profesionale asimilate de cursanți pe parcursul programului”, a arătat prof. Alina Bădulescu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice.

Potrivit ei, absolvenților care promovează examenul de certificare a competențelor li se eliberează de către instituție un certificat de atestare a competențelor profesionale specifice programului. Certificatul de atestare a competențelor profesionale va fi însoțit de un supliment descriptiv care conține situația școlară, durata în ore a programului, numărul de credite transferabile acumulate, calificarea universitară/standardul ocupațional care a stat la baza dezvoltării programului și competențele vizate de programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă.
Informații privind oferta de programe și alte informații practice (calendar de admitere, acte necesare, taxe etc.) sunt disponibile la adresa: http://steconomiceuoradea.ro/wp/admitere-2016/.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor