Înscrieri pentru Oradea Summer University

De Crina Dobocan
Ediţiile precedente s-au bucurat de succes
Ediţiile precedente s-au bucurat de succes
Elevii din clasele a X-a şi a XI-a pot să experimenteze viaţa de student la Universitatea din Oradea.


ONG-urile de pe lângă facultăţile Universităţii din Oradea şi-au dat mâna pentru a organiza a III-a ediţie a „Oradea Summer University” (OSU) în cadrul căreia liceenii pot experimenta viaţa de student. Evenimentul organizat de Asociaţia Studenţilor Psihologi din Oradea, Asociaţia „Gheorghe Şincai” a Studenţilor în Istorie, Asociaţia Studenţilor Farmacişti din Oradea, Asociaţia Studenţilor Stomatologi din Oradea şi ELSA Oradea, în parteneriat cu Universitatea din Oradea, Primăria Oradea şi Consiliul Judeţean Bihor, va avea loc în perioada 16 -29 iulie şi se adresează elevilor din clasele a X-a şi a XI-a. Evenimentul se derulează sub egida Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR).

Proiectul „Universități de vară pentru Elevi” se desfășoară simultan în mai multe centre universitare din România. Evenimentul va avea loc în perioada 16 -29 iulie.

„Proiectul universității de vară se adresează în special elevilor din clasa a XI-a, din toată țara, care doresc să se familiarizeze cu un centru universitar, atât din punct de vedere academic și educațional, cât și în ceea ce privește viața de student. Se dorește ca proiectul să vină în ajutorul elevilor datorită faptului că în această perioadă se cristalizează opţiunea lor pentru viitorul centru universitar unde îşi vor efectua studiile superioare, respectiv specializarea. Ultima vacanţă de vară înaintea Bacalaureatului reprezintă o etapă de cunoaştere şi deschidere de noi perspective. Pentru că și în anii anteriori au fost solicitări din partea elevilor din clasa a X-a, în acest an organizatorii au decis includerea lor în proiect”, a explicat Roxana Patricia Igna, coordonatorul principal al OSU.

În acest an participanții vor avea posibilitatea de a alege din trei pachete disponibile: pachet extern, contra unei taxe de participare de 250 de lei, pachet intern Oradea I, a cărei taxă de participare este de 150 de lei şi pachet intern Oradea II, la 100 de lei.

Înscrierile se pot face până la data de 1 iulie, ora 16:00, pe site-ul www.orsu.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !