Înscrierile la Universitatea Oradea, spre final

De Crina Dobocan
Înscrierile la Universitatea Oradea, spre final
Prima săptămână de înscrieri la facultăţile din cadrul Universităţii din Oradea s-a încheiat.

La finalul primei săptămâni de înscrieri, la Universitatea din Oradea şi-au depus dosarele 2.462 de absolvenţi de liceu (pentru studiile universitare de licenţă). Dintre aceştia 802 au optat pentru Facultatea de Medicină şi Farmacie.

Printre cele mai căutate facultăţi din cadrul Universităţii din Oradea sunt: Facultatea de Ştiinţe Economice (265 de înscrişi), Facultatea de Socio-Umane (255 de înscrişi), Facultatea de Geografie, Turism şi Sport (253 de înscrişi), urmate de Facultăţile Inginerie Electrică și Tehnologia Informației (164 de înscrişi), Protecția Mediului (119 de înscrişi), Drept (118 de înscrişi) şi Ştiinţe (103 de înscrişi).
Pentru studiile universitare de masterat s-au înscris până la această oră 657 de candidaţi. La Facultatea de Geografie, Turism şi Sport înscrierile s-au încheiat ieri, atât pentru studiile universitare de licenţă, cât şi pentru cele de master.

„Înscrierile la restul facultăţilor din cadrul Universităţii din Oradea continuă până în data de 26 iulie, excepţie făcând Facultatea de Inginerie Managerială şi Tehnologică, unde doritorii se vor putea înscrie până în data de 28 iulie, inclusiv, atât pentru programul de licenţă, cât şi pentru cel de master”, a arătat Claudia Ignat, referet Biroul Comunicare al Universităţii Oradea. Afişarea rezultatelor poate fi urmărită pe site-ul universităţii la secţunea ADMITERE 2016. https://www.uoradea.ro/Admitere.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !