Inspectorii DSVSA, în control

Începând cu data de 23 aprilie şi până pe data de 30 aprilie, inspectorii sanitari veterinari controlează modul în care operatorii economici respectă normele şi cerinţele de igienă referitoare la depozitarea, manipularea şi expunerea alimentelor pentru comercializare, pentru a preveni apariţia unor toxiinfecţii alimentare.


Controalele vizează unităţile de alimentaţie publică, de tip restaurant, fast-food, laborator, cofetărie/patiserie, pensiune turistică, magazine alimentare din zonele de interes turistic, unităţi de alimentaţie publică cu caracter sezonier pentru sezonul estival (din parcuri, ştranduri, alte locuri de recreere etc.), în care se prepară, servesc şi se comercializează alimente.

Consumatorii pot sesiza orice nereguli din domeniul siguranţei alimentelor la adresa de e-mail: callcenter@ansvsa.ro, sau la numărul de telefon 0800 826 787, care funcţionează în regim de permanenţă şi este apelabil gratuit, din orice reţea de telefonie.



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase