Inspirata de zeita Isis, pasionata de numerologie

10Comentarii
Inspirata de zeita Isis, pasionata de numerologie
Ramona Major s-a născut la Oradea şi are două mari pasiuni: numerologia şi cosmetica.

Ea a înţeles că secretul fiecărei femei constă în faptul că oferă aceeaşi importanţă, atât frumuseţii interioare, cât şi aspectului fizic.

Secrete vechi

Noi, femeile, avem un dar pe care-l transmitem genetic fiicelor noastre şi anume, puterea de găsi frumusetea în noi, dar şi în afara noastră. Zeii înşişi au lucrat în favoarea noastră şi ne-au dezvăluit secretul unei arte străvechi – cosmetica.Termenul provine din limba greacă, „kosmetikos” însemnând „a împodobi, a aranja”. Acest lucru îl facem atunci când spunem că apelăm la cosmetică – ne înfrumuseţăm trupul apelând la trucuri străvechi, căci şi atunci când vorbim de produse şi tehnici moderne în cosmetică, la baza acestora stau secrete străvechi bine păstrate de machiaj sau de îngrijire corporală.”

Femeile au înţeles că rolul lor este de a fi frumoase. Au înţeles, de altfel, că sunt înzestrate cu o frumuseţe tainică, care uneori, însă, trebuie subliniată prin anumite mijloace. Acestea sunt la îndemâna tuturor. Orice chip şi orice trup poate tinde spre perfecţiune.

„Este bine să ne bucurăm de frumuseţea naturală cu care suntem înzestrate, dar consider că este la fel de natural să apelăm la cremele, loţiunile, fardurile şi alte multe produse costmetice, care, nu doar ne fac mai frumoase pentru un moment anume, dar ne şi ajută să trecem prin timp la fel de frumoase. Frumuseţea este un dar pe care trebuie să-l cinstim şi să-l păstrăm. Ca orice la care ţinem, nu avem voie să-l aruncăm într-un sertar oarecare şi să-l lăsăm să se prăfuiască. Trebuie, măcar din când în când, să-l ştergem de praf şi să-l punem undeva la vedere”, spune Ramona.

Simbolul frumuseţii

Ramona Major a ales să studieze cosmetica medicală deoarece aceasta reprezintă o abordare complexă a frumuseţii pielii corpului şi a tenului, îmbinând, atât metode şi tehnici medicale, cât şi tratamente cosmetice. Dubla sa pregătire, de cosmeticiană şi asistentă, îi permite să ajute mai multe persoane pentru că realizează complexitatea unor afecţiuni ale pielii cu care se confruntă orădencele care îi cer sfatul şi poate să abordeze aceste probleme din mai multe puncte de vedere.

„Dacă nu ai cunoştinţe medicale minime, s-ar putea să faci greşeli în alegerea tratamentului, cu toate că ai impresia că stăpâneşti cunoştinţele despre tipurile de ten, de exemplu”, spune Ramona.

Tânăra consideră că între alimentaţie şi frumuseţe e o strânsă legătură, iar tratamentele cosmetice şi de remodelare corporală, cu tehnologie de ultimă generaţie sunt adjuvante care îţi permit să atingi în cel mai scurt timp nivelul de eleganţă şi frumuseţe dorit.”Modelul meu este zeiţa Isis. În primul rând numele ei are o încărcătură aparte. Semnificaţia acestuia este „Regina tronului”, ea fiind chiar o personificare a tronului faraonului. Isis este zeiţa magiei şi a vieţii, a căsătoriei, simbolul armoniei matrimoniale şi a fidelităţii femeii faţă de soţ. Eu aş adăuga că Isis este simbolul frumuseţii şi puterii feminine, iar aceste două calităţi le deţinem fiecare dintre noi, trebuie doar să le conştientizăm şi să le manifestăm. Stă în puterea noastră să fim frumoase în fiecare zi”, consideră Ramona.

 

Ea a înţeles că secretul fiecărei femei constă în faptul că oferă aceeaşi importanţă, atât frumuseţii interioare, cât şi aspectului fizic.

 

Secrete vechi

Noi, femeile, avem un dar pe care-l transmitem genetic fiicelor noastre şi anume, puterea de găsi frumuseţea în noi, dar şi în afara noastră. Zeii înşişi au lucrat în favoarea noastră şi ne-au dezvăluit secretul unei arte străvechi – cosmetica.Termenul provine din limba greacă, „kosmetikos” însemnând „a împodobi, a aranja”. Acest lucru îl facem atunci când spunem că apelăm la cosmetică – ne înfrumuseţăm trupul apelând la trucuri străvechi, căci şi atunci când vorbim de produse şi tehnici moderne în cosmetică, la baza acestora stau secrete străvechi bine păstrate de machiaj sau de îngrijire corporală.” Femeile au înţeles că rolul lor este de a fi frumoase. Au înţeles, de altfel, că sunt înzestrate cu o frumuseţe tainică, care uneori, însă, trebuie subliniată prin anumite mijloace. Acestea sunt la îndemâna tuturor. Orice chip şi orice trup poate tinde spre perfecţiune. „Este bine să ne bucurăm de frumuseţea naturală cu care suntem înzestrate, dar consider că este la fel de natural să apelăm la cremele, loţiunile, fardurile şi alte multe produse costmetice, care, nu doar ne fac mai frumoase pentru un moment anume, dar ne şi ajută să trecem prin timp la fel de frumoase. Frumuseţea este un dar pe care trebuie să-l cinstim şi să-l păstrăm. Ca orice la care ţinem, nu avem voie să-l aruncăm într-un sertar oarecare şi să-l lăsăm să se prăfuiască. Trebuie, măcar din când în când, să-l ştergem de praf şi să-l punem undeva la vedere”, spune Ramona.

 

Simbolul frumuseţii

Ramona Major a ales să studieze cosmetica medicală deoarece aceasta reprezintă o abordare complexă a frumuseţii pielii corpului şi a tenului, îmbinând, atât metode şi tehnici medicale, cât şi tratamente cosmetice. Dubla sa pregătire, de cosmeticiană şi asistentă, îi permite să ajute mai multe persoane pentru că realizează complexitatea unor afecţiuni ale pielii cu care se confruntă orădencele care îi cer sfatul şi poate să abordeze aceste probleme din mai multe puncte de vedere. „Dacă nu ai cunoştinţe medicale minime, s-ar putea să faci greşeli în alegerea tratamentului, cu toate că ai impresia că stăpâneşti cunoştinţele despre tipurile de ten, de exemplu”, spune Ramona. Tânăra consideră că între alimentaţie şi frumuseţe e o strânsă legătură, iar tratamentele cosmetice şi de remodelare corporală, cu tehnologie de ultimă generaţie sunt adjuvante care îţi permit să atingi în cel mai scurt timp nivelul de eleganţă şi frumuseţe dorit.”Modelul meu este zeiţa Isis. În primul rând numele ei are o încărcătură aparte. Semnificaţia acestuia este „Regina tronului”, ea fiind chiar o personificare a tronului faraonului. Isis este zeiţa magiei şi a vieţii, a căsătoriei, simbolul armoniei matrimoniale şi a fidelităţii femeii faţă de soţ. Eu aş adăuga că Isis este simbolul frumuseţii şi puterii feminine, iar aceste două calităţi le deţinem fiecare dintre noi, trebuie doar să le conştientizăm şi să le manifestăm. Stă în puterea noastră să fim frumoase în fiecare zi”, consideră Ramona.

 10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor