Instituţii comasate pentru economie

Instituţii comasate pentru economie
Executivul Primăriei Oradea ar prelua instituţii subordonate Consiliului Local pentru a reduce organigrama.

Consiliul Local (CL) Oradea se va întruni luni în şedinţă extraordinară. Primele puncte pe ordinea de zi privesc aprobarea structurii organizatorice, a statului de funcţii şi a numărului de personal pentru aparatul de specialitate al Primarului municipiului Oradea, pentru Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor, pentru Poliţia Comunitară Oradea, pentru Administraţia Imobiliară Oradea (AIO), pentru Clubul Sportiv Municipal (CSM) şi pentru Casa de Cultură a Municipiului. În esenţă, e vorba de reducerea unor posturi prin reintegrarea instituţiilor subordonate CL Oradea în aparatul propriu al Primăriei.


Vor şi credit bancar

Alte proiecte propuse vizează o nouă rectificare negativă a bugetului municipiului pe anul în curs precum şi aprobarea unui credit bancar în valoare de 60 milioane de lei.

Notabil este şi proiectul privind actualizarea subprogramului „Extinderea alimentării cu apă şi canal pe străzi în municipiul Oradea”, finanţat printr-o convenţie încheiată în octombrie 2006 pentru programul prioritar de mediu şi gospodărire a apelor intitulat „Modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în bazinul Criş, în judeţul Vaslui şi în municipiul Ploieşti”.

Alte două proiecte vizează concesionarea unor lucrări de întreţinere a spaţiilor verzi, parcuri şi scuaruri din municipiu. Tot în ce priveşte parcurile, aleşii locali vor mai dezbate şi vota un caiet de sarcini pentru licitarea amplasamentelor din parcurile principale pentru chioşcuri de alimentaţie cu terase.

C.H.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !