Instruire subventionata pentru dezvoltarea antreprenoriala

Instruire subventionata pentru dezvoltarea antreprenoriala
De o noua oportunitate de dezvoltare antreprenoriala vor putea beneficia 1200 de persoane din judetele Regiunilor Vest, Nord-Vest si Sud-Muntenia.

  In cursul anului 2010, ALP GRUP S.R.L. si partenerii sai, IMPERSIOR S.R.L. si OVERALL SOLUTIONS and CONSULTING S.R.L. au obţinut finantarea necesara in vederea implementarii proiectului “Dezvoltarea Aptitudinilor, Competentelor si Initiativei Antreprenoriale” (D.A.C.I.A.), proiect ce se derulează în perioada iulie 2010 – iunie 2013.
  Proiectul are ca obiectiv dezvoltarea competentelor antreprenoriale si manageriale in vederea imbunatatirii performantei si formarii profesionale actuale a persoanelor pentru a dezvolta spiritul antreprenorial.

  Printr-un Program De Dezvoltare Antreprenoriala proiectul propune grupului tinta – atat antreprenori cat si angajati pe pozitie de management într-un IMM, cat şi celor care doresc sa devina antreprenori, posibilitatea de a-si dezvolta aptitudinile, competenta precum si initiativa antreprenoriala.

Programul este focalizat pe doua directii principale:

– Pentru cei aflati la început de drum, sau cei care doresc sa înceapă o nouă investitie sau sa gasească finantare pentru dezvoltarea afacerii: acestia vor avea posibilitatea de a urma o suita de module de training care au ca finalitate dezvoltarea de abilitati şi competente necesare conceperii, realizării si implementarii unui Plan de Afaceri.
-Pentru cei care au deja o afacere stabila si care doresc sa îmbunatateasca performanta acesteia: acestia vor avea posibilitatea de a urma o suita de module de training care au ca finalitate dezvoltarea de abilitati si competente necesare îmbunatatirii Performanţei Manageriale.

Trainingurile se organizeaza pe module si judete, conform cu cerintele şi nevoile solicitantilor. Echipa a proiectat si va sustine un numar total de 16 module de training, care se vor repeta pe parcursul celor trei ani ai proiectului.      Fiecare modul va dura 2 zile succesive, cite 8 ore/zi. Inscrierile se vor face in baza principiului primul venit, primul servit, dar tinand seama de directia pe care o doreste participantul si de constituirea unei grupe de minim 10 participanti/modul. Proiectul pune la dispoziţia participantilor sala de training dotata cu echipamentele necesare şi manuale de training.

  Avantajele participantilor rezida în organizarea de scurta durata a modulelor, posibilitatea de participare
la modulele considerate necesare, subventionarea participarii la training a persoanelor interesate (persoane cu functii de conducere, intreprinzatori si persoane care doresc sa porneasca o afacere).

  Proiectul este cofinanţat de Fondul Social European (FSE) prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU 2007 – 2013), axa prioritara 3 “Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, domeniul major de interventie 3.1 “Promovarea culturii antreprenoriale”.

  Incepand din luna ianuarie 2011, se organizeaza primele grupe de training. Pentru detalii si inscrieri, solicitantii individuali sau angajatorii ne pot contacta la Biroul de proiect, str. Paris nr.2A, cam. 201, Timisoara, e-mail: office@alpgrup.ro, persoana de contact Mihai Ardelean.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !