Instruiţi pentru nevoi speciale

Instruiţi pentru nevoi speciale
ORADEA - Centrul şcolar pentru educaţie incluzivă nr. 1 Oradea a fost, din nou, gazda unor ateliere de perfecţionare, realizate de către echipa Zeverbengen din Belgia, în perioada 4-8 iunie, din cadrul proiectului PARI MEDITA, iniţiat de fundaţia belgiană VZW Oradea.

Aceste ateliere bianuale se adresează specialiştilor din domeniu – cadrelor didactice care lucrează cu copii cu cerinţe educative speciale (CES), psihologilor şi psihopedagogilor. În acest an a existat un atelier de meloterapie, organizat special pentru studenţii Universităţii din Oradea de la Facultatea de Psihopedagogie, pentru a le da acestora posibilitatea de a învăţa tehnici alternative de lucru cu persoanele cu nevoi speciale.
Temele discutate au fost Meloterapie, Managementul conflictelor, Tulburări de comportament şi Utilizarea înregistrărilor video în terapia tulburărilor de comportament. Atelierele s-au dovedit a fi de mare interes pentru specialiştii orădeni, dornici să participe şi să realizeze astfel un schimb de experienţă din domeniul lor de activitate.

Denise Strete0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !