Întâlniri amoroase „pe repede înainte”

Întâlniri amoroase „pe repede înainte”
Pe 7 decembrie, SingleBell Oradea anunţă primul eveniment de speed dating in oraşul nostru.

Propun bihorenilor care se află în pauză sentimentală noi modalități de petrecere a timpului liber și de socializare.

Deşi nu pare, 7 minute reprezintă timp suficient pentru a-ţi da seama pe cine doreşti să revezi sau nu. Spre deosebire de o întâlnire “oarbă”, aranjată de prieteni sau familie, la speed dating nu există presiune şi nici aşteptări. Prima agenţiei de acest fel din Oradea se ocupă de tot: stabileşte întâlnirile, face invitaţiile, aduce oamenii împreună şi le dă şi rezultatele întâlnirilor.

SingleBell este o Agenție de Speed Dating și Singles Events, o comunitate offline de singles din România, ai cărei membri sunt persoane educate, serioase și cu mintea deschisă, cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani. Toți cei care își doresc să cunoască oameni noi, single ca și ei, să petreacă timp de calitate în compania altor persoane, să se distreze și să își facă noi prieteni, sunt invitați la întâlnirile SingleBell. Agenţia propune o gamă variată de evenimente, pornind de la conceptul pe care l-a consacrat în Bucureşti, speed dating-ul, şi continuând cu workshop-urile de autocunoaştere, dezvoltare personală şi relaţii, întâlnirile tematice (inclusiv excursii) şi petrecerile.

Ce e speed dating-ul?

Speed dating-ul este un sistem de dating relativ nou în România şi are ca scop organizarea de întâlniri pentru scurte conversaţii între parteneri, contra cronometru, pe baza cărora aceștia pot decide să facă schimb de date de contact sau nu. Speed dating-ul se adresează persoanelor single care își doresc o relație și se simt pregătite pentru asta. În cazul celorlalte concepte, accentul se pune mai puțin pe dating și mai mult pe networking și socializare între participanţi, prin intermediul intereselor comune.

În cadrul întâlnirilor de speed dating, persoanele interesate, vor petrece 7 minute conversând cu fiecare participant de sex opus în parte. Pentru a păstra caracterul sigur şi confortabil al întâlnirilor, participanţii nu vor face schimb de date de contact. Ziua următoare primeşte datele de contact ale persoanelor care i-au plăcut şi cu care vrea să se reîntâlnescă. Începând de acolo, rămâne la latitudinea lor ce vor face în continuare, având controlul deplin al următorilor paşi. În ceea ce priveşte rezultatele unor astfel de întâlniri, statisticile sunt cele mai bune argumente: peste 90% cunosc pe cineva cu care îşi doresc să se revadă; peste 70% din timp sentimentul este reciproc, conducând la o a doua întâlnire; 80% dintre participanţi vin în urma recomandărilor clienţilor. Contact: http://singlebell.net/oradeahttps://www.facebook.com/SingleBellOradea. La un astfel de eveniment pot participa între 10 şi 120 de persoane, în funcţie de activităţile specifice programate.

Speed Dating – 07 decembrie, ora 17:00

Vârsta:

Femei: 28 – 36

Barbati: 31 – 39

Speed Dating – 21 decembrie, ora 17:00

Vârsta:

Femei: 37 – 45

Barbati: 40 – 500Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !